Neka mi netko samo objasni,nista vise...
Covjek mi donese skuter jer ne pali hladan.Ja ga lovim 4 dana da ne upali da vidim sta je.Ajd sad ulovim ja to i provjerom ustanovim da na coku nema gumice i da je lose podesen.Naravno provjerim to sve i ispitam,stavim gumicu i podesim cok.Sklopim to sve nazad,postelam jos malo karb i provjerim svjecicu.Sve bomba...Drugi dan palim na hladno,pali na cvrgu,ne smijes pogledat tipku.
Idem sad u inspekciju prijenosa,odserafim seraf sa radilice i izuje se jebeni navoj.Ok,procistim ja to,narezem na novo,ali sta Peža ima maticu radilice kao da je zasticen patent Francuskog inzinjeringa,pa sam morao prerađivat Piaggio maticu da bi to sve igralo.
Dobro slozim i to,po prijenosu nis nisam ni mijenjao jer nema potrebe,frendu slazem pa gledam da mu trosak svedem na minimum.Tako ja to sve sklopim nazad i narednih 5 dana skuter ostaje kod mene,jer sam imao drugih obaveza i ja ga upalim sa vremena na vrijeme.Skuter pali ko mina...
I sad kako je sve okej javim ja frendu da je skuter gotov,da pali ko mina i kaze on sutra dolazim.
Sutradan ujutro mi neda vrag mira,ja kljuc u bravu i nebi upalio da si majka isusova,verglao sam ga valjda 5min i naravno javljam frendu da ne dolazi da skuter nece upalit.
Dodem popodne kresne od sale.Reko nista idem ponovno sve otvorit fali mu goriva na hladno,jer sam to tako povezao.I naravno otvorim sad i usis i lamelice zijevaju.5 dana trazim ko ima citav usis,naravno ne nalazim pa se odlucujem za krpanje ovog.Pokrpao usis,predihtao,namjestio lamelice da brtve 100%,ocistio ponovno karb,nove gumice,sve selnice na crijeva i sta se desi?g#vn% sad nema iskre.
Znaci zivce mi je ispio,sad se hladim od g#vn# jedno 2-3 dana i ako nije samo do svjecice zovem ga nek vozi to u pizdu materinu,kune mi ne mora dat.