I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
meni je ošlo malossi zvono staro 6mjeseci
e to sa zvukom je i meni isto, onda tek kad dodje na 20.ak onda pocne prduckat onako!
da, normalno malossi zvono. nekih 4000 km imalo možda..
Nije deformirano, nista ne struze, malo je plavo, ali nema onaj direktni prijenos, al dobro je to jos Evo jos jedno pitanje, volio bih cuti misljenje drugih. Kada pustim gas npr. sa 60km/h ponasa se kao purejet, nema prdeckanja iz spuha nego onaj tihi zvuk, kao da sam iskljucio skuter u voznji. Tako se ponasa na bilo kojoj brzini, mislim da na vecim brzinama proradi. E sad, ili se gusi ili previse benge dobiva u tom trenutku ili nesto trece u sto sumnjam.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
Citat: vpucko - 03 Ožujak, 2008, 23:20:03e to sa zvukom je i meni isto, onda tek kad dodje na 20.ak onda pocne prduckat onako!Zato jer ti kvačilo ne odvoji od zvona pa se mašina i dalje nastavi vrtit...to je normalno...
alfa koje si federe imao kad ti se to dogodilo? koliko sam gledao pakne su ravne na kvačilu..
Citat: SlowRider - 03 Ožujak, 2008, 22:46:19Nije deformirano, nista ne struze, malo je plavo, ali nema onaj direktni prijenos, al dobro je to jos Evo jos jedno pitanje, volio bih cuti misljenje drugih. Kada pustim gas npr. sa 60km/h ponasa se kao purejet, nema prdeckanja iz spuha nego onaj tihi zvuk, kao da sam iskljucio skuter u voznji. Tako se ponasa na bilo kojoj brzini, mislim da na vecim brzinama proradi. E sad, ili se gusi ili previse benge dobiva u tom trenutku ili nesto trece u sto sumnjam.bogata smjesa,spusti iglu za jedan zub,zna se isto desavat ako ga stalno turiras u voznji
alfa koliko si dao za ferode?
Ako netko ima zute malossi opruge dajem 50kn
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: SlowRider - 04 Ožujak, 2008, 15:42:45Ako netko ima zute malossi opruge dajem 50knza fly?evo i ja se ukljucujem u potraznju, dajem 51kn