Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
c tech je frgazer..
Citat: jakiFly50 - 29 Siječanj, 2008, 18:40:34mičem malo prašinu s ove teme jer, prodajem skuter, s razlogom jer za smješnu lovu mogu dobit skoro nov skuter od frenda koji je odustao od voznje skutera...Radi se o Peugeotu Jet C-tech...probao sam ga vozit, to je nebo i zemlja naspram mog 4Taktaša, vuče ko gluha svinja, i ide do 80km/h dok trepneš...E sad, znam da je ovdje večina forumaša su Fanovi Piaggio grupacije, al me zanima vaše mišljenje? da ga menjam, ili ne, HVALAimam tu gluhu svinju pod svojim dupetom već godinu dana, vuče on koliko može s obzirom da je težak ko svinja 109 kg...Uglavnom, meni jako lep motor i preporučujem ti da menjaš svakako!evo ti jedna slikica mog:
mičem malo prašinu s ove teme jer, prodajem skuter, s razlogom jer za smješnu lovu mogu dobit skoro nov skuter od frenda koji je odustao od voznje skutera...Radi se o Peugeotu Jet C-tech...probao sam ga vozit, to je nebo i zemlja naspram mog 4Taktaša, vuče ko gluha svinja, i ide do 80km/h dok trepneš...E sad, znam da je ovdje večina forumaša su Fanovi Piaggio grupacije, al me zanima vaše mišljenje? da ga menjam, ili ne, HVALA
JEL MOGUĆE DA MI SKUTER NAKON SERVISA IDE SPORIJE NEGO INAČE?bLOKADE NEMAM VEĆ 500KM, taman mi se učinilo da se malo razvrtio skuter, odnesem ga na prvi servis, 1000km, izađem sa servisa vozim se i počnem se zivcirat kako slabije ide, i neće se razvrtit...?