"POHVALA ZA IVANDIJU"
prije koji dan bio kod ivandije došo kupit filter od ulja i novu svijećicu(za vxr-a).....i kažem ja liku da mi to treba i kaže on meni da mi nemože oboje prodat i da ja njemu kradem posao....reko šta radim?? kaže ti sad sebi praviš servis i meni kradeš posao......reko šta vi imate s tim šta ću ja radit sa filterom i svijećicom....i nije mi htio prodat svijećicu već samo filter.....reko teraj se u tri ..........
gdje idu ti naši servisi?
nije to ništa, dizna koja ne košta više 20ak kn naplaćena 30kn (jbt naručim iz zg-a sa poštarinom jeftinije), ne izdaje račun na 1-2 artikla, meni stari reko kao nemoj me zajebavat zbog jedne dizne (da nije valjala, nemogu vratit a nisam specijalista da se kontam u navoje)
što se tiče slova najpametnije ti je nazvat u Split i oni ti mogu poslat sa naravno uračunatom poštarinom ili nađi nekog na forumu ko je iz ili u blizini Splita da ti kupi i pošalje a oko plaćanja se dogovorite
druga opcija ti je da odeš u MotoViolu, ništa kod Ivandije i Venus (industrijska zona), oni najduže posluju sa Piaggiom u Osijeku i stvarno su korektni u svakom pogledu ( neki dan nazvao u Violu, imam problem taj i taj, čiko iz servisa me pita, jel imate garanciju, ja DA, on:
smatrajte to riješenim, mislim si jbt da i toga ima)