Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
lakiro sam motor i majstor koji mi ga je lakiro pokido mi je ova slova, sad me zanima gdje se ona mogu nabavit i po kojoj cijeni....hvalahttp://imageshack.us/photo/my-images/24/22931613308666343323410.jpg/
baš pokidao ili odljepio?? pa možeš vjerojatno naručiti u ovlaštenim servisima/trgovinama piaggio grupacije... ili kupiti slična slova u trgovinama tipa pevec, baumax itd...
uništio ih totalno... zvao sam kod ivandije i rekli su mi da nemaju trenutno vremena se zajebavat s tim stvarima....
trazi tu po forumu tko izradjuje te naljepnice kod nas u blizini,mislim da je bero iz vk pricao da je on sebi pravio naljke negdje u vk,nisam siguran pitaj njeg,mogu ti dati link od njegovog profila ili mozda i on uleti u temu
Problem je, a i neisplativo... u ovlaštenom pogledaj nebi trebalo bit skupo
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Jesu oni ovlasteni za tu marku? Jesu? Posalji ih u k**ra* i reci da to podhitno naruce inace sliejdi prijava inspekciji
Jesi probao ovdje kupiti slovo?
"POHVALA ZA IVANDIJU" prije koji dan bio kod ivandije došo kupit filter od ulja i novu svijećicu(za vxr-a).....i kažem ja liku da mi to treba i kaže on meni da mi nemože oboje prodat i da ja njemu kradem posao....reko šta radim?? kaže ti sad sebi praviš servis i meni kradeš posao......reko šta vi imate s tim šta ću ja radit sa filterom i svijećicom....i nije mi htio prodat svijećicu već samo filter.....reko teraj se u tri ..........gdje idu ti naši servisi?