Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma ljudi tko može voziti po mraku sa spuštenim zatamnjenim vizirom.supermen možda da ali ni najzdraviji motorista ne.ponoči jednostavno kroz njega niš nevidiš osim dvije točkice od farova koje ti dolaze ususret.
Nope, sa zatamljenim-crnim vizirom se ne vidi skoro nista loseije nocu nego za obicnim-prozirnim!! Naravno ako je vizir fabricki napravljen, a ne svojerucno kojekavim folijama i sl. ! Probajte!!
to su buduče mušterije hitnoj i grobarima.
zato lijepo kupis kacigu koja ima obicni vizir i u sebi zatamnjeni koji spustis i dignes na gumb...
Citat: mali_odwaljiwac - 03 Ožujak, 2008, 12:13:42Nope, sa zatamljenim-crnim vizirom se ne vidi skoro nista loseije nocu nego za obicnim-prozirnim!! Naravno ako je vizir fabricki napravljen, a ne svojerucno kojekavim folijama i sl. ! Probajte!!a kaj ti brijes
kak mozes pisat takve bedastoce kak moze biti isto vozit ponoci sa prozirnim vizirom i tamni,kaj to znaci da kad padne mrak i dalje hodas sa suncanim naocalama na nosu.i molim te da budes pristojan
Citat: svastar - 03 Ožujak, 2008, 20:59:14kak mozes pisat takve bedastoce kak moze biti isto vozit ponoci sa prozirnim vizirom i tamni,kaj to znaci da kad padne mrak i dalje hodas sa suncanim naocalama na nosu.i molim te da budes pristojannisam rekao da je isto! Kazem da nije skoro nista losije nego sa obicnim-prozirnim! Vizir mora da prikazuje 95% spoljasnjeg sveta, taj uslov treba da zadovolji! Naocare su od stakla, vizir je plastican, nije isto!!Kakav ti prema meni, takav ja prema tebi!