Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
oko 170-180 stupnjeva koliko sam ja cuo
Mjeri se temperatura glave motora, ono sto znam iz iskustva je da je preko 120°C jer mi dalje ne mjeri cukica............. e sada po meni je to raspon 130-160, informacija tocnih nema puno po netu, a ono sto sam uspio naci je pisalo oko 160
Ja sam nasao IR termometar jeftino na ebayu koji pokazuje do 380C i razmisljam ga kupiti, jos ako nadjem dobar info kja temp mora biti koristice mi
nije niti to lose... samo mora biti cjelo vrijeme zraka uperena u glavu motora, pitanje kak je to izvedivo tokom voznje. Mislim da neces naci nigdje podatke o tome, jer se ljudi ocito nezamarju sa tim. vidjet ces po svom skutu kak ce ti biti temperature, vozi se normalno po ravnici pa ce ti se neka temperatura zadrzavat +-par stupnjeva, pa ces znat da je oko te temperature sve ok. bar cu ja tak sa svojim probat, kad nigdje nema podataka o tome!
Meni je ideja cisto za nakon voznje vidjeti jel karubracija ok. Zato sam mislio provjeriti.
Kad se ti naglo zaustavis sa skuterom, vec je temperatura glave na AC jako pala. Dok uspijes izmjerit, taj podatak ti nista nece znacit. Treba mjerit "u realnom vremenu" u voznji
ja sam procitao za bb da je oko 160 stupnjeva..za china i minareli ac je oko 170-175..cak mislim da je mmario to rekao
interesting.. moze pitanje? kolika je temperatura cilindra na ac masini? ako se glava dosta vise zagrijava, kolika je granica cilindru? jel tko imao ideju kako bi radilo kad bi samo glava imala svoje vodeno hladjenje a cilindar ostao hladjen prisilnim strujanjem zraka? vidio sam to na jednoj japanskoj stranici koja se bavi cuningom njihovih mina-kosilica