Općenito > Generalno o skuterima
Opet bez kacige na skuteru
Vecky:
a ljudi u cemu je problem, svak se fura kak oce, i to je njegova volja, ja kad mislim da trebam nosit, noim kacigu, kad ne nenosim, i to je moja stvar, kad se kurcim, kurcim se, i boli me k**ra* sta onaj drugi radi, s druge strane ima sigurno vas koji imate kit pa ide 120-130, ima va sigurno ko i ja koji ste stavili tablice da s ne vide, i sredili motor i tak, pa opet nije po moralu, al mene iskreno briga, ja radim po vom, pa nek i drugi rade po svom kak oce, nemojte napadat (neki) druge bez veze....ja isto priznajem da ne nosim uvjek kacigu a trebo bi, i da imam tablice skrivene, i da idem vise od duplo brze od regitracijske brzine.....
Cole#2:
ljudi ovo cu napisati sa caps lockom da se vidi
U NEDILJU SAM IMAO PROMETNU, KACIGA MI JE SPASILA ŽIVOT, DA JE NISAM IMAO PAO BI NA POTILJAK I ČAO JA... MOLIM VAS NEMOJTE BITI FACE NEGO STAVITIE KACIGU NA GLAVU NIJE VAŽNO KO VOZI TAJ MOTOR AKO ĆE NA SLJEDEĆOJ RASKRSNICI NASTRADATI I POGINUTI NE NOSEĆI KACIGU....
MOLIM VAS NEMOJTE BITI "FACE" JER UVIK NEKO SKINE KACIGU DA SE VIDI KO VOZI TAJ MOTOR...
pozzz
::Maxter:::
--- Citat: Vecky - 07 Ožujak, 2008, 18:39:37 ---a ljudi u cemu je problem, svak se fura kak oce, i to je njegova volja, ja kad mislim da trebam nosit, noim kacigu, kad ne nenosim, i to je moja stvar, kad se kurcim, kurcim se, i boli me k**ra* sta onaj drugi radi, s druge strane ima sigurno vas koji imate kit pa ide 120-130, ima va sigurno ko i ja koji ste stavili tablice da s ne vide, i sredili motor i tak, pa opet nije po moralu, al mene iskreno briga, ja radim po vom, pa nek i drugi rade po svom kak oce, nemojte napadat (neki) druge bez veze....ja isto priznajem da ne nosim uvjek kacigu a trebo bi, i da imam tablice skrivene, i da idem vise od duplo brze od regitracijske brzine.....
--- Kraj citata ---
Da, i radi takvih kre...na se dizu kazne, kontroliraju dal imas blokadu itd... Razmisli malo.. ::)
Yamaha_spy:
Pamet u glavu. Bilo to 5km ili 500metara kaciga na glavu. Bila je jedna nezgoda sto je samo 200m do kuce imao i pokupio ga auto na skretanju u dvoriste i poginuo. A kacigu si je na ruku objesio... Zato budite pametni.
hac:
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2008, 18:56:53 ---najsretniji sam kad vidim ''facu'' kad nabije kacigu do pola glave, rasiri se u leđima(ne znam ni ja kako), a noge obavezno zakacene za fuzice
--- Kraj citata ---
baš ja gledam po gradu ,svi se voze tak noge na fuziće.....ne kužim jel tak scoot brže ide ili šta....jbt valjda se samo ja vozim normalno na scootu....jesam ja onda neki freak ili šta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju