Općenito > Generalno o skuterima
Opet bez kacige na skuteru
TheBili:
--- Citat: hac - 19 Ožujak, 2008, 19:14:09 ---
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2008, 18:56:53 ---najsretniji sam kad vidim ''facu'' kad nabije kacigu do pola glave, rasiri se u leđima(ne znam ni ja kako), a noge obavezno zakacene za fuzice
--- Kraj citata ---
baš ja gledam po gradu ,svi se voze tak noge na fuziće.....ne kužim jel tak scoot brže ide ili šta....jbt valjda se samo ja vozim normalno na scootu....jesam ja onda neki freak ili šta?
--- Kraj citata ---
a pored takvih ispadas freak..... al neka, svak zna sta je dobro za njega :headbang: :headbang:
igor.sb:
--- Citat: hac - 19 Ožujak, 2008, 19:14:09 ---
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2008, 18:56:53 ---najsretniji sam kad vidim ''facu'' kad nabije kacigu do pola glave, rasiri se u leđima(ne znam ni ja kako), a noge obavezno zakacene za fuzice
--- Kraj citata ---
baš ja gledam po gradu ,svi se voze tak noge na fuziće.....ne kužim jel tak scoot brže ide ili šta....jbt valjda se samo ja vozim normalno na scootu....jesam ja onda neki freak ili šta?
--- Kraj citata ---
ti sa svoje 3 banke + i sa slozenim tkr-om si freak kako god okrenes :frajer:
hac:
:laughing6: :laughing6: :laughing6:............morat ču i ja probat taj fuzić 69 položaj,imam tu neke runner racere..........možda ču ih bolje naprat :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Yamaha_spy:
daj shut up ono, LOL onak rasprava o polozaju tijela na skuteru. Omg.... dajte nadite temu sto i drugima moze pomoc :)
zoki_NRG:
evo pred 4 dana su se vozili 2 frenda jedan je vozio gileru drugi cagivu, ovaj sa gilerom je vozio prijateljicu od njegove cure, jer se ona nije htjela vozit na sportivi nego na skutericu, i tako dao ovaj sa cagive kacigu toj curi i jaknu, i pali su ovi sa gilerom, uglavnom cura je tako jako opalila glavom u pod, sreca da je imala kacigu, jer bi poginula sigurno, i jaknu je malo oderala, i sva se natukla, tako da, nosite kacige sto ste vise u mogucnosti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju