Općenito > Generalno o skuterima
Opet bez kacige na skuteru
Goran:
Pametni znaju čemu služi kaciga!!!!!!!!!!! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
igor.sb:
najsretniji sam kad vidim ''facu'' kad nabije kacigu do pola glave, rasiri se u leđima(ne znam ni ja kako), a noge obavezno zakacene za fuzice
dam se kladit da ima i takvih na forumu :binkybaby: :binkybaby:
marin-w:
Eto ja rijetko po Jadranovu po ljeti nosim kacigu,bacim ju na ruku i nabijem prije policije ako je ima,skuham se ako je nosim,pogotovo uz obalu !! Da se razumijemo u Rijeci je kaciga uvijek na glavi !!
Noge na skuteru uvijek zakacim iza jer inace nemam neki osjecaj, nemogu se posteno nagnut itd . Da se razumijemo,prvi motor koji sam vozio bila je sportiva,pa od tuda i taj polozaj !! Mikseri mi se nikad nisu svidjali,ali eto sad ga imam samo radi prakticnosti,potrosnje i neplacanja parkinga po gradu !!
Krosera sam pokuso vozit,ali mi to bas i neide i glup mi je polozaj,ko kad na skuteru sjedis s nogama naprijed !!
Goran:
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2008, 18:56:53 ---najsretniji sam kad vidim ''facu'' kad nabije kacigu do pola glave, rasiri se u leđima(ne znam ni ja kako), a noge obavezno zakacene za fuzice
--- Kraj citata ---
ima ih u jako velikom broju!!!!
igor.sb:
--- Citat: Goran - 06 Ožujak, 2008, 22:13:40 ---
--- Citat: igor.sb - 06 Ožujak, 2008, 18:56:53 ---najsretniji sam kad vidim ''facu'' kad nabije kacigu do pola glave, rasiri se u leđima(ne znam ni ja kako), a noge obavezno zakacene za fuzice
--- Kraj citata ---
ima ih u jako velikom broju!!!!
--- Kraj citata ---
jel se osjecas prozvanim :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju