Općenito > Generalno o skuterima
Opet bez kacige na skuteru
mrcina:
malo bolji vozač kaj ne .
hac:
--- Citat: Yamaha_spy - 20 Ožujak, 2008, 09:49:05 ---daj shut up ono, LOL onak rasprava o polozaju tijela na skuteru. Omg.... dajte nadite temu sto i drugima moze pomoc :)
--- Kraj citata ---
evo ga jedan fuzić driver izgleda....
beck on topic....bezpredmetno je uopće raspravljat,kacigu obavezno nosit.....ja bi uveo zakon da kad te uhvate bez kacige nek te lupe panjem u čelo
TheBili:
--- Citat: hac - 20 Ožujak, 2008, 14:02:51 ---
--- Citat: Yamaha_spy - 20 Ožujak, 2008, 09:49:05 ---daj shut up ono, LOL onak rasprava o polozaju tijela na skuteru. Omg.... dajte nadite temu sto i drugima moze pomoc :)
--- Kraj citata ---
evo ga jedan fuzić driver izgleda....
beck on topic....bezpredmetno je uopće raspravljat,kacigu obavezno nosit.....ja bi uveo zakon da kad te uhvate bez kacige nek te lupe panjem u čelo
--- Kraj citata ---
hahahaha ova je dobra! :icon_tongue: :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy: :notworthy:
marko.p:
ma kakvim panjem...treba mu zabit sjekiru posred čela
X-Thug:
dobro lito kako tako kuzin,al opet se moze nabavit jet kaciga,a i bolje kacige imaju dobro prozračenje,al ja jucer usri zime kad vidin dvi vace na vxr-u jedan 16/17 godina suvozać i ovaj 13-15 sta vozi i glume face,ja se smrzavan sa kacigon,rukavicama,jaketom,ko santa leda cili san se skupia ka k***c u hladnoj vodi,i onda vidis njih dva :sad3: ,ja san isto skoro izgubia zivot,spasila me bosko kaciga 3 puta...vi koji ne zelite nosit nemorate,al na lito nek se slucajno nadje malo ulja,pa da vidis kako se posli necete tribat brijat,u svakom slucaju bar pola glave :evil6: sta mene svi cudno gledaju od ove mladje ekipe
1. iman oba retrovizora
2. tablica na mistu
3. iman nosac za kufer
mozda zato sta meni moped nije magnet za pice nego prijevozno sredstvo,kad se buden isa ku*cit onda cu uzet karic :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju