Općenito > Generalno o skuterima
Opet bez kacige na skuteru
mrcina:
nagradio te bog dugim životom zbog ove izreke.
bok.
svemirac:
--- Citat: gigo_sf2 - 05 Ožujak, 2008, 16:16:52 ---znam,da nisam u pravu,i znam i posljedice nenosenja i svega,ja nju nenosim posto su mi sve to kratke relacije 1-2 km,al kad idem negdje dalje obavezno je stavim,ehehhe,et sad cu je redovito nositi
--- Kraj citata ---
:notworthy: :headbang: :hello:
Cole#2:
Ovako danas sam ja i bogami i moj prijatelj naučili smo lekciju, da se kacige trebaju nositi pa čak i 5 metara kada mičeš motor sa strane...
Imao je prometnu nesreču:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5831.0
On inače kada je lipo vrime nosi kacigu na ruci i ja ga tada zovem "faca" jer kao mora se viditi ko vozi motor... Ali je danas reka kaciga mi je spasila život i kada sam ga pita oče li opet biti "faca" reka je ma biž jesi ti lud...
Ja mislim da ovo dosta govori o sveme
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: gigo_sf2 - 05 Ožujak, 2008, 16:16:52 ---znam,da nisam u pravu,i znam i posljedice nenosenja i svega,ja nju nenosim posto su mi sve to kratke relacije 1-2 km,al kad idem negdje dalje obavezno je stavim,ehehhe,et sad cu je redovito nositi
--- Kraj citata ---
jasta, koga lazes :dontknow: :nono: :binkybaby:
--- Citat: mrcina - 05 Ožujak, 2008, 16:57:38 ---nagradio te bog dugim životom zbog ove izreke.
bok.
--- Kraj citata ---
a jeeeeste, onda mi treba doveka da zivimo :frajer: :icon_thumright:
Tomma:
A j#bo vas...Da ne treba nositi kacige,nebi ni postojale...i tocka...Ko oce nositi nek nosi,ko nece nemoras...Ja nosim jer mi je vec spasila glavu..Laka noc!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju