I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
1. GP je "slab" spuh... moja preporuka je giannelli extra ili ako imaš viška novca onda giannelli reverse2. Ako se odlučiš za extra ili reverse spuh, onda bi išle rolnice 5,5g (one su se pokazale dosta dobro na ovakvom setupu) 3. Centralnu ostavi serijsku4. Opruge stavi crvene5. Najbolja opcija bi bila ubaciti dellorto 19', a ako si kratak s parama, onda ubaci 80+ diznu (vidjet ces i sam kako ce ti najbolje odgovarati)i to ti je više-manje to...
1.već je naručen polovni leo gp,bit ce ok a i trajat će duže,nije mi do nekog razvrtavanja mašine,više za svakodnevicu2.neki su mi rekli da bi ovdje pasale 6.1g u multivar morat ću sam probat4.crvene za kvačilo od malossija ili?5.ostaje dellorto 17.5 s malo većom diznomtnx na odgovoru
rolice najteže koje dobiješ sa multivarom,centralni zeleni,dizna 82,federe kuplunga zelene ,gp je dobar spuh samo se ne vrti previše (daje snagu za svakodnevicu), pa radi veće brzine umjesto 13" kotača stvi 15" i imat ćeš brzinu 95 -100 km/h
Upravo san stiga iz Muća,bija san u Anđelka ...kaže on(a on zna)da je GP Leovince odličan spuh...kaže još da mu to i samo ime govori GP (grand prix),i upravu je.Pa sam i ja odlučija kupiti taki!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
igore...Anđelko puno zna....a kaže da ga je primio u dupe! on zna i ti znaš
odo stavit 15 cola umjesto 13 mozda budem poletio napokon
Looool!Ne zove se gp zbog performansi,nego zato sto je uradjen po uzoru na ovaj