Općenito > Maxiskuteri

vozim xciting 250 i...pitanje je

<< < (3/9) > >>

Mr J:
Normalno ti je da na toj brzini ide lagano u crveno... (npr. moj primjer : Beverly 200 na 130kmph je ušao u početak crvenog; Honda NSS 250 4Road+lakše rolice na 130kmph još nije ušao u crveno ali je milimetrima blizu)

Preporuka : ako se želiš brže voziti prodaj sadašnji skuter i kupi jači ili ako imaš pouzdanog majstora kupi samo mašinu jačeg skutera sa instalacijama i neki ti majstor pripaše na sadašnji skuter ALI kada to radiš obavezno pojačaj i kočnice!

Ulaganje od 3000,00 na više HRK u tuning dijelove je bacanje novaca - dobit ćeš ti na ubrzanju ali će ti se podići okretaji motora i opet nisi riješio svoj problem a više od 10-15kmph nećeš dobiti ni za 5000,00 HRK.

animatrix:
nemozes brze a da ne dizes okretaje.. osim turbo punjaca  :icon_biggrin: imas onih finih malih na ebayu za 350$

coko:

--- Citat: animatrix - 10 Rujan, 2011, 14:07:36 ---nemozes brze a da ne dizes okretaje.. osim turbo punjaca  :icon_biggrin: imas onih finih malih na ebayu za 350$

--- Kraj citata ---

ili okretaji ili više kubika ,no ubjeđen sam da su suvremeni skuteri već debelo nafrizirani u standardnoj izvedbi ,tako da je svako dodatno nabrijavanje suludo ,radi već poznatih anomalija . . . stvar je ukusa neko voli kratak "kvalitetan" život a neko duži "dosadniji"  :dontknow: :glasses9:

Mr J:

--- Citat: coko - 10 Rujan, 2011, 21:29:36 ---ili okretaji ili više kubika ,no ubjeđen sam da su suvremeni skuteri već debelo nafrizirani u standardnoj izvedbi ,tako da je svako dodatno nabrijavanje suludo ,radi već poznatih anomalija . . . stvar je ukusa neko voli kratak "kvalitetan" život a neko duži "dosadniji"  :dontknow: :glasses9:

--- Kraj citata ---

koliko god dug bio kratak je...  :sad3:

coko:

--- Citat: Mr J - 10 Rujan, 2011, 21:37:48 ---koliko god dug bio kratak je...  :sad3:

--- Kraj citata ---

:sad3: :sad3: :sad3: :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju