Općenito > Maxiskuteri
vozim xciting 250 i...pitanje je
coko:
--- Citat: steeef - 06 Rujan, 2011, 14:09:15 ---ništ nije štetno dok se stavi točno kaj treba i poštela kak treba..
treba vidit na koim obrtajima taj skuter ima najveću snagu i moment i prema tome štelat variomat.
more bit do remena ak je ovaj malossi uži nego seriski..treba vidit do kud se penje u variomatu i probat eventualno rolice još neke teže stavit..
multivar i nije tuning nego optimatizacija seriskog skutera da ubrzava bez rupa.
--- Kraj citata ---
šta predlažeš pod tim "točno" da ne lutam! ja bih na xc utukao 3-4000kn za bolji start ,odaziv na gas , veću krajnju brzinu . . . bez štetnih posljedica za trajnost istog . . inače xc razvija najbolji okretni moment na 6500 rpm
ima 14,8 kw crveno je na 8000 rpm
steeef:
--- Citat: coko - 06 Rujan, 2011, 14:27:39 ---šta predlažeš pod tim "točno" da ne lutam! ja bih na xc utukao 3-4000kn za bolji start ,odaziv na gas , veću krajnju brzinu . . . bez štetnih posljedica za trajnost istog . . inače xc razvija najbolji okretni moment na 6500 rpm
ima 14,8 kw crveno je na 8000 rpm
--- Kraj citata ---
osim variomata sve više je manje il neisplativo uopće..
kaj si ti kupoval da si utukel tolku lovu?
treba pazit da remen bude u dimenzijama koje treba i da se rolice stave odgovarajuće jer s njima štelaju i reguliraju okretaju kroz ubrzanje.
ako ti se skuter vrti na krajnoj brzini između 7 i pol ili 8 to je normalno,glavno da ne tuče u blokadu..
inače dok se postavlja pitanje mora se precizno napisat koi je problem i kae rađeno na skuteru odnosno koi je setap gore..
npr nemru svi znat na kolko počinje crveno na kymcu :icon_thumright:
coko:
--- Citat: steeef - 06 Rujan, 2011, 14:36:44 ---osim variomata sve više je manje il neisplativo uopće..
kaj si ti kupoval da si utukel tolku lovu?
treba pazit da remen bude u dimenzijama koje treba i da se rolice stave odgovarajuće jer s njima štelaju i reguliraju okretaju kroz ubrzanje.
ako ti se skuter vrti na krajnoj brzini između 7 i pol ili 8 to je normalno,glavno da ne tuče u blokadu..
inače dok se postavlja pitanje mora se precizno napisat koi je problem i kae rađeno na skuteru odnosno koi je setap gore..
npr nemru svi znat na kolko počinje crveno na kymcu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nismo se skužili kompa . . . ja naime imam sve originalno na xc ,a bio bih voljan potrošiti 3-4000kn na nešto što pospješuje perfomanse ,a ne utječe na portošnjiu benz. te vijek mašinice . . .inače za sad nemam problema osim skupih ,skupih dijelova za obično održavanje . . .koj su toliko skupi da bi trebali trajati 100000 km a ne jako malo cca 20000km . . . inače nemamo iste poglede na stvar ,čini se :nono:
animatrix:
za te pare si kupi novi tv i multivar
coko:
--- Citat: animatrix - 08 Rujan, 2011, 22:04:49 ---za te pare si kupi novi tv i multivar
--- Kraj citata ---
ja sam malo "neobavješten "tj starog kova . . pa da neko objasni kako iz turbo varia mašininica izvlači snagu :dontknow: čin se da je siluje :violent1: ako se ne varam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju