Tehnički kutak > Garaža

Još jedna žuta batina :D

<< < (9/35) > >>

chupa206:

--- Citat: Dino46 - 24 Rujan, 2011, 17:44:36 ---koje ulje sipas u mjenjac?

--- Kraj citata ---

ja sipam Castrol Scooting Gear Oil SAE 90

Dino46:
BUMP!  ;D

Evo dugo nisam nista pisao, ajd pa da krenemo  :icon_thumright:

vozilo se dosta do 11. mjeseca, od onda stoji vecinom u garazi! Bilo se na mototorazovima, pa evo par slika da docaram ugodaj (smrznut)  :laughing7:

Radova nije bilo, cekal sam ove zimske praznike pa da to sve rijesimo tijekom zime kada imam vremena  :icon_thumright:

Član "ziloyder" mi je poklonio ledicu za km/h sat (celer), pa sam danas nasao vremena pa da probam kako bi to izgledalo, dao mi je plavu, a ova bijela je moja, pa se sad dvoumim koju boju da stavim? prijedlog?

evo plave:

i bijela, na bijeloj moram vrh izbrusiti da bude ravni da svijetli sirom jer ovako svijetli samo u jednu tocku!  :icon_scratch:

e sad, ovih dana cu napraviti veliki servis na njemu na 3000km, evo stvari koje sam dosad kupil, jos mi trebaju doci rolice  :icon_thumright:

uzel sam GATES remen, sa nekim karbonskim cesticama, nadam se da bude dobar  :icon_thumright:

pa crijevo za benzin, jer je ono originalno nekakvo cijelo spucano  :(

pa RENCO silikonski sprey, moram granu dobro pripremiti za farbanje pa pofarbati jer se stalno ljusti i zgori, a usput trebam kompletno auspuha odmastiti i spolirati jer je cijeli masni i zmazan

e sad, shella 15w40 sipam od prvog dana, pa cu i dalje, mijenjao sam kako pise u uputama, na 300km,1000km i sad na 3000km
a shell 10w40 isto od prvog dana sipam u mjenjac, mislim da je dobro?

znaci to je to

jos mi treba ulje za kocnice da i to promjenim da sam miran, i trebaju rolice stici poslije nove godine  :icon_biggrin:

a ovih dana cu se zabavljati sa ovime

;D ;D

Pozdrav do sljedec updatea  :icon_thumright:

ziloryder:
Ohoo, ima se tu cega i vidit  :icon_thumright: I ja ti sipam isto to ulje shellovo bas isto i nema problema bas pogodjeno....Koliko si dao za crijevo? I ovu granu sad kad je pituras obavezno granu industrijskim fenom dobro zagrij jedno 3min nakon pituravanja da uhvati sto bolje  :icon_thumright:

a sto sa farom? jel ga ides uradit ono kao i ja ili imas nekih planova :icon_scratch:

Dino46:
 :)

granu sam mislio prvo svu onu boju spaliti sa nje, pa pospricati i tako kako si rekao sa industrijskim fenom zagrijati  :icon_thumright:

a sa farom mislim onako kako i ti  :icon_thumright:  za crijevo sam dao nekih 9-10kn  :)

Grale:
kad je bilo to s motomrazvoima??opće nisam upućen u stanje...
stavi plave ledice meni bolje zgleda sa njima,a ako se dobro vidi u mraku,to bi bil moj izbor...a sad ti odluči... :)
to je visoko tlačno crevo?
rolice si naručil mallosijeve ili neku drugu marku?
i kolko si remena platil? :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju