Tehnički kutak > Garaža
Još jedna žuta batina :D
Dino46:
Evo da predstavim svojeg baotiana, imam ga vec 1 godinu, i to mi je 4. motor po redu, skinute su blokode, mjereno po gps-u 69km/h, ja zadovoljan, mozda nekad stavim i kit :toothy10: , oko stylinga se nikaj posebno nije radilo, osim sto sam prednje zmigavce i poziciju zatamil, ledicu stavil, skinul blatobrana koji je natrag stavljen :icon_biggrin:
evo slika:
probal sam skinuti prednji blatobran, i nije mi nekak lijepo izgledao bez njega, neznam kak vama ali meni ne :dontknow: , pa sam ga nazad vratio
i jedna za kraj
Lijep Pozdrav!
Matej28:
Kako lijepo drzis do motora..svaka cast :notworthy:
chupa206:
ovaj skut je ko da je izašao iz tvornice... svaka čast, odličan je :icon_thumright:
meni se čini da će uskoro batine prevladati na forumu :d sve ih je više i više
Dino46:
hvala, kod mene je uvijek takav motor, zato jer znam da sam ga ja kupio, i da je to moje, a to cijenim,
@ chupa206 - cini se i meni da ce batine prevladati forumom :toothy9:
imam ovak jedno pitanje, namjeravam danas ili u ponedjeljak uzeti po rolice, jer se trenutrno vozim na 3, koju gramazu da uzmem? sada se vozim na 3.8g, da, na 3.8 :icon_biggrin:, i ide dobro, ali namjeravam uzeti 4.2g? da cujem savjete
chupa206:
na batine ti večinom stavljaju 4.7g i svi kažu da dobro idu... može biti da bi s 4.2 prevrtavao ali sumnjam (rasli bi okretaji a nebi baš ubrzaval)... čekamo ostale savjete
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju