Tehnički kutak > Garaža
Još jedna žuta batina :D
kkihalic:
sad ću glumit padobranca jer sam glup ( izvinite xD )
di se stavlja to ulje u mjenjač ??
Grale:
sad nznm točno kak je na batini,dal moraš skidat poklopac ili moreš bes skidanja al evo ti link kak se mjenja na kymcu
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=4609.0
;D
edit:mislim na poklopac od dekla...
kkihalic:
e viš to nisam znao , to moram onda promjeniti :toothy9:
Dino46:
--- Citat: Grale - 24 Prosinac, 2011, 13:56:06 ---kad je bilo to s motomrazvoima??opće nisam upućen u stanje...
stavi plave ledice meni bolje zgleda sa njima,a ako se dobro vidi u mraku,to bi bil moj izbor...a sad ti odluči... :)
to je visoko tlačno crevo?
rolice si naručil mallosijeve ili neku drugu marku?
i kolko si remena platil? :toothy11:
--- Kraj citata ---
bilo je odlicno, taman nas je vrijeme pogodilo, bilo je u debelom plusu :icon_thumright:
plavu budem ostavil, i meni je ljepsa :icon_thumright:
rolice cu rijesiti najvjerojatnije sa ziloyderom on ce mi to u splitu rijesiti! da malossijeve, kad nema u koprivnici niti jedne druge zakupit nego one RMS
remena sam isel osobno u BI BI Kart po njega, i stvarno takav bezobrazlog od tog covjeka jos nisam videl, uzel sam samo remena i otisel, dosel je 139kn , gledajuci da obicni kineski su po 110kn u automotu ovo se bolje isplati :icon_thumright:
--- Citat: kkihalic - 24 Prosinac, 2011, 15:19:25 ---
sad ću glumit padobranca jer sam glup ( izvinite xD )
di se stavlja to ulje u mjenjač ??
--- Kraj citata ---
evo bas na istom mjestu kako i na kymcu
Grale:
morem ti ja nabavit mallosi u zagrebu,al ako ima dimenzije za batinu...60 kn su bile sr-ku moju...koje su dimenzije za batinu,zabil sam?a daycov remen sam isto videl po zg ima po 110-120 kn... :)
a kod nas imaš u automotu mitsobuši il kak se već zove oko 130 kn košta...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju