Tehnički kutak > Garaža

Još jedna žuta batina :D

<< < (8/35) > >>

Dino46:

--- Citat: Zokaaa - 23 Rujan, 2011, 19:25:05 ---Vidi kod mene ^^

--- Kraj citata ---

eto  :icon_thumright:

kkihalic:
da zgodno je sam nek neko opiše di je rezano i kak je to vađeno van...i ja bi prljo ruke :))

Dino46:
evo slika kako sam obećal  :icon_thumright:

auspuha treba srediti, pobrusiti varove, posirglat i pofarbat, trenutno nemam vremena za to, ali u skorje vrijeme cu ga srediti, neko vrijeme sam se vozil na njemu, i odlicno ide, al sam zbog izgleda stavil natrag originalnog

ovako ce bit kada ga sredim, to je auspuh na prosloj batini koju sam prodal, isto tak sredil auspuha

--- Citat: kkihalic - 23 Rujan, 2011, 20:19:49 ---

da zgodno je sam nek neko opiše di je rezano i kak je to vađeno van...i ja bi prljo ruke :))

--- Kraj citata ---

pogodno da imas veliki fleks, odrezes prvo prednju kapu ( tj. onaj zadnji izlaz), pa zatim sredinu lonca isto odrezes, i izbijes prema van sve sto je unutra, pa onda uzmes neku osovinu, i u glavnu cijev koja ti je ostala, nabijaj sve dok ne razbijes katalizatora, to sve zavaris, ja sam se time mucio 2 dana, neznam jer si shvatio jer je tesko objasniti, samo odrezes kapu i sredinu lonca i kad vidis sve ti bude jasno, naoruzaj se dobro zivcima  :icon_thumright:

evo jos koja slika za kraj

jucer bila registracija, sve uredno preslo  :icon_thumright:

jos malo pa servis, radio sam ga na 300km,1000km i sad bude 3000km

pitanje je koje ulje da stavim? do sad nalevam shll 15w40 crveni, da predjem na 10w40 ili? i svaki put sam mjenjal u mjenjacu, tam sam stavil 10w40, tak treba?

Zokaaa:
Ja sipam 10w40 Castrol.
Ne moraš svaki puta sviječicu mjenjati ako je trenutna uredu. Ja sam 5000km odvozio na originalnoj i još je valjala al eto promjenio sam ju kad vec sve mjenjam.

Dino46:
ma promjenim svjecicu, za tih 30kn ni sim ni tam

koje ulje sipas u mjenjac?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju