Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (Maksimir)
Bokygs:
Mene su nedavno zaustavili na runneru,razlog je bio akcija na mopede i skutere 50kubika,kad su vidjeli da je 125 (u papirima),vratili mi papire,dozvolu i otisli :icon_biggrin:
ProDriverGT(TGB):
Znaci trpanje vune u top nazad :icon_tongue: ..jedno pitanje..imam distancer na zadnjem amort. i otkad ga imam samo bočnu nogaru koristim jer mi je na centralnoj nestabilan(zbog distance) klima se ljevo desno..a kotac je na podu kad ga potegnem na centralnu..kako ce mi izmjerit buku? .. a distancer je oriđiđi sa S.Attacka i kaze da pase na skuter..e pa ocito ne pase :toothy11:
mateozd:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2011, 00:39:35 ---Ako ga skuter ima serijski, a ti ga na mjerenju nemas, onda imas neispravan skuter i skidaju ti tablicu pa ti je isto ;D
--- Kraj citata ---
cek cek u pon idem na tehnicki a nemam centralnu nogaru nego bocnu, inace standardno ide centralna, znaci veliki mi fail ceka ili? :sad1:
3alfa3:
--- Citat: mateozd - 20 Kolovoz, 2011, 18:01:44 ---
cek cek u pon idem na tehnicki a nemam centralnu nogaru nego bocnu, inace standardno ide centralna, znaci veliki mi fail ceka ili? :sad1:
--- Kraj citata ---
Ako naletis na revnog ispitivaca - da. Ali, 99% sam siguran da neces imat problema
Miki-speedy:
A ne razumijem zasto moras imat centralnu nogaru?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju