Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG (Maksimir)

(1/12) > >>

3alfa3:
sa motori.hr

--- Citat: ---Naime danas je izvrseno mjerenje buke koju proizvodi ispusni sistem na skuteru, neznam dali ste upoznati s tim i dali je neko na ovom forumu vec kaznjavan zbog toga. Kaza iznosi 700 kuna :cry: i izvanredni tehnicki pregled (ukljucen u cijenu kazne), oduzimanje registarskih oznaka i naravno iskljucenje iz prometa....
...mjerenje je izvrseno kod dinamovog stadiona na parkiralistu koje smjesteno odmah uz tramvajsku prugu.

Jos jedna informacija ove godine ce se ova akcija obavljati jos minimalno 2 puta tako kaze tehnicar za izmjeru glasnoce ispusnog sustava i danas je napisano 16 kazni zabog buke i 4 zbog ne registriranih motora i skutera.
--- Kraj citata ---

jel neko s foruma danas tamo bio na mjerenju?

JogFromYamaha:
ja sam bio prosle godine na mjerenju ove jos nisam sto me cudi

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 20 Kolovoz, 2011, 00:22:30 ---ja sam bio prosle godine na mjerenju ove jos nisam sto me cudi

--- Kraj citata ---

ne sjecam se da si se pohvalio tu na forumu...
Sa cim si bio i jesi proso?

robert:
kako oni to mijere ako motor nema obrtaljku?

3alfa3:

--- Citat: robert - 20 Kolovoz, 2011, 00:30:27 ---kako oni to mijere ako motor nema obrtaljku?

--- Kraj citata ---

Vec smo diskutirali o tome...

Mislim da onda ne mjere.
Ali kao sto mi na skutere stavljamo razne obrtaljke koje "slusaju" signal na kabelu svjecice, tako i oni imaju obrtaljke koje mogu to isto, a da li ih koriste - ne znam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju