Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG (Maksimir)
Jam:
Kakav auspuj...ja sam jednom murjaku na motoru pokazao srednji prst a iza mene je bio drugi koji je to vidio.Kaže ono 2 tjedna zatvora i 2000 kuna kazne...isti lik me zaustavi
za tjedan dana i kaže mi da je bacio papir da neću dobit kaznu,a vi pričate o trošenju vremena na odlazak na tehnički?
Rađe njima 15 nabije neku kaznu od 300 kuna nego ta silna gnjavaža....zvuči realnije i praktično brzo kaj ne?
3alfa3:
--- Citat: Jam - 24 Kolovoz, 2011, 17:40:29 ---Kakav auspuj...ja sam jednom murjaku na motoru pokazao srednji prst a iza mene je bio drugi koji je to vidio.Kaže ono 2 tjedna zatvora i 2000 kuna kazne...isti lik me zaustavi
za tjedan dana i kaže mi da je bacio papir da neću dobit kaznu,a vi pričate o trošenju vremena na odlazak na tehnički?
Rađe njima 15 nabije neku kaznu od 300 kuna nego ta silna gnjavaža....zvuči realnije i praktično brzo kaj ne?
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Skoro sve kazne u zivotu koje sam dobio su bile upravo te minimalne, bez obzira koji prekrsaj bio u pitanju (najcesce prekoracenje brzine)
alexy123:
Serijski spuhovi najcesce nemaju vunu u sebi nego pregrade pa vremenom buka ne postaje veca, tako da sigurno nemas brige oko toga.
Ali samo ako je spuh u orig. stanju (nepreradjivan) :toothy9:
sfreak:
sad sam bas bio pogledat koliko je na mom...80dB na 3400 okretaja...
btw sto se tice centralne, mene su rusili jer nisam imao desni retrovizor i jer se zmigavci zadnji koji su na undertailu ne vide na njihovoj kameri s kojom slikaju...za bocnu nisu nista ni rekli, odnosno za nedostatak centralne...kupio sam skuter bez nje...
cak ni za brzinu na valjcima koja je bila tocno 34.1 km/h nisu nis rekli...bio sam samo spojio el. blokadu i isao na tehnicki bez stelanja i napunio je tu brzinu i to sa trokiranjem najvecim...a direktor tehnickog gleda u skuter i kaze kako on zna sta mi radimo sa njima, d atrpamo vune u auspuh :toothy9:, a prekidac od blokade skoro da ga u oko nije ubo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju