Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Vlasnik  (Posjeta: 2515 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dejvid

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • Znam da ništa ne znam
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rovinj
  • Moj Skuter: Runner VX
Vlasnik
« : 25 Veljača, 2008, 21:16:50 »
Kad bi baš sve bilo po propisu, jel mi treba neka punomoć da ja vozim skuter koji je po papirima na mog starog, ne pada mi na pamet to raditi, ali ovako teoretski.
S koliko godina mogu ja nešto posjedovati, ono da piše moje ime u papirima za skuter, motor, auto, tenk, podmornicu ili bilo što, sa 16 ili tek sa 18?  :drunken_smilie:

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
Odg: Vlasnik
« Odgovori #1 : 25 Veljača, 2008, 21:19:10 »
ja sam sa 17 registrovao moju Gileru na mene, kad sam radio prenos vlasnistva, ne znam da li kod Vas moze za mladje od 18! odes u SUP i raspitas se, ili ako neko zna, reci ce
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #2 : 26 Veljača, 2008, 09:16:52 »
Kad bi baš sve bilo po propisu, jel mi treba neka punomoć da ja vozim skuter koji je po papirima na mog starog, ne pada mi na pamet to raditi, ali ovako teoretski.
S koliko godina mogu ja nešto posjedovati, ono da piše moje ime u papirima za skuter, motor, auto, tenk, podmornicu ili bilo što, sa 16 ili tek sa 18?  :drunken_smilie:

ja sam sa 16 imo skutere na sebe, samo ak ces prodavat prije 18 najebat ces se s procedurama...

a ak ti je na starog nevidim razloga zasto ga nebi mogo vozit  :dontknow:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #3 : 26 Veljača, 2008, 13:29:23 »

ja sam sa 16 imo skutere na sebe, samo ak ces prodavat prije 18 najebat ces se s procedurama...

a ak ti je na starog nevidim razloga zasto ga nebi mogo vozit  :dontknow:
ako ša sježiš onda oba na sud zato šta je 1. njegovo je moped a on ga je da nekome bez vozačke, 2. zato šta je tvoj skrbnik
i onda umisto da platis jednu kazni platit ces dvi,il ako kazes da si ga uzea bez njegovog znanja,mos jos vise naježiti,a ako je moped na tvoje ime onda on dolazi s tobom samo zbog tocke 2.
...........1...........8...........7...........

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 26 Veljača, 2008, 13:37:32 »
hahahaha bio sam 3 puta na sudu lol pa znam kak to ide

mora ugl. svaki put doc tata s tobom, ak si kriv priznas krivicu i dobis sudski ukor i to je to. Kad te pita kazes da su ti primanja nikakva a placa od staraca oko 2 soma kuna i tak to.

A decko ne veli da nema vozacku...mozda ima. Ako nema kaze da ga je uzeo bez znanja roditelja i nema tu kaj stari najebat, najebes ti. I to je to, nikad nisam kaznu dobio, uvijek samo ukore...bar kad sam bio maloljetan...

Offline dejvid

• forumski skejter
  • **
  • Znam da ništa ne znam
  • Mjesto: Rovinj
  • Moj Skuter: Runner VX
« Odgovori #5 : 26 Veljača, 2008, 23:18:17 »
Dozvolu imam i stalno je kod mene u džepu, ali sad ako uvedu nove kazne skidam tablicu i ne zaustavljam se, stalno vozim preko 80 km/h u gradu i ne pada mi na pamet platiti im 25 000 kn. Gadovi

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 27 Veljača, 2008, 09:09:32 »
25000 kuna? o cemu ti?

Offline chofus1

• forumski skejter
  • **
  • i'm the devil, who's asking?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Auti i motori
  • Mjesto: VK
  • Moj Skuter: Gilera runner Vxr
  • MojSetup: šta je to?
« Odgovori #7 : 05 Ožujak, 2008, 18:26:47 »
auto,motor itd mogu bit na tebe od rođenja rofl ..al ja mislim da ga onda ak je na tebe nemos prodat prije svoje 18-te, tj tak su mi rekli kad sam ja htio svoj prvi tormo regat na sebe.zbog onih sugavih popusta u osiguranju  :glasses9:

netreba ti nikakva punomoc za woznju...btw ko ti je to uopce reko? gdje je tu logika?

mizz da jedino moras imati punomoc ak nems 18 god i oces prelac granicu...

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #8 : 07 Ožujak, 2008, 22:24:12 »
auto,motor itd mogu bit na tebe od rođenja rofl ..al ja mislim da ga onda ak je na tebe nemos prodat prije svoje 18-te, tj tak su mi rekli kad sam ja htio svoj prvi tormo regat na sebe.zbog onih sugavih popusta u osiguranju  :glasses9:

netreba ti nikakva punomoc za woznju...btw ko ti je to uopce reko? gdje je tu logika?

mizz da jedino moras imati punomoc ak nems 18 god i oces prelac granicu...

ja svaki dan idem u sloveniju sa skutom bez problema, netreba nikakva punomoć!

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
« Odgovori #9 : 08 Ožujak, 2008, 13:57:49 »
Pravno si sposoban od svojeg rođenja i možeš steći vlasništvo i upravljati bilo čime pa tako i motornim vozilom - skuterom!!! A poslovnu sposobnost stječeš s navršenih 18 godina, dok od 14 do 18 godine si djelomično poslovno sposoban i možeš zasnivati radne odnose (ako imaš opću zdrastvenu sposbnost) i slobodno raspolažeš zaradom iz pravno radnog odnosa!!! :icon_thumright:
Za vožnju skutera trebaš imati 16 godina i položen A1!!!-nikakve punomoći i ostale p.. mate...!!! jer punomoć se upotrebljava u sasvim različitim situacijama i okolnostima!!!!
U vezi kazne, kada ju dobiješ a maloljetan si, moraš doći na sud u prisutnosti roditelja!!!Kaznu ne trbaš platiti ako nećeš odnosno samo piši žalbe...!!!Imam 7 kaznni (tablica, brza vožnja, registracija...) niti jednu nisam platio, pisao sam žalbe, pristao na dobrotvorni rad koji nikad nisam odradio jer to uopće ne postoji bar koliko ja znam iako je moja frendica dobila kaznu od 700 kuna za nenošenje kacige i nije htjela platiti kaznu odnosno pristala je na dobrotvorni rad i nakon 2 mjeseca su je zvali da odradi kznu kao teta u vrtiću, na što je pristala i odslužila svoju kaznu!!!
Ove kazne od 15000, 25000 kuna što vi pišete to su gluposti!!!Te su kazne za prekršitelje zakona koji se duplo brže voze od dopuštenog i za one koji to rade stalno odnosno u kontinuitetu!!!i to će se uvesti od ljeta!!!!Kao i od ljetnog računanja vremena po novom zakonu više neće trebati voziti s upaljenim svjetlima po danu!!!
Policiji odnosno običnoj patroli u autu nikad ne stajem kao ni presretačima u BMW-u i Mercedesima zato što znam da me ne mogu uloviti, a ni oni me nikad ne zaustavljaju, rijetko kad, 2-3 puta u godini dana!!!Tko je vidio tim kretenima stati, imaju oni pametnijeg posla nego nas zaustavljati!!!
 :hello:
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 09 Ožujak, 2008, 09:36:29 »
Ooooo postoji dobrotvorni rad...ja znam  :laughing7:

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #11 : 09 Ožujak, 2008, 12:20:13 »
issss ja sam jedno 3 t kn stavio na kopanje kanala heheheh :) sam cekam kad cu bit pozvan a to je NIKAD!