sve super sve 5,samo ti necu komentirati ovo olaksavanje magneta za koje nemas apsolutno nikakve potrebe a i nakon olaksavanja je potrebno balansirati magnet za odredene okretaje jer je sve ostalo fuš.
opet napominjem to olaksavanje magneta bi bila pametna ideja da se radi o 13 000 okretaja na naturpijanoj cvaji a ne na 6 000 okretaja na batini
pa vidi.. sto se tice balansiranja totalno mislim da nije potrebno, jer je montirano na tokarski tako a bude u mm u centru, znaci nije sa njega skidano ekscentricno pa da je felšao u sve zive strane da je potrebno balansiranje, i ne shvacam kako bi balansirao magnet za odredjene okretaje? pojasni
a sto se tice samog dobitka, osjeti se razlika u razvrtavanju tj. samom odzivu na gas i medjugasu.. napravio sam oko 200km vec sa njim, radilica ne zvoni, luft se nije pojavio, semerinzi postojani.. a okretaji, reko bi ti na koliko se vrti, al i nemogu sa sigurnoscu nista reci, jer nemam obrtajku da provjerim.. samo mogu reci da je sigurno vise od 6k rpm.. vrti se dosta visoko za jednog 4t kineza.. pogotovo otkako je stavljena bregasta..
ono sto sam htio dobit olakasavanjem magneta dobio sam, tako da, ja sam zadovoljan..
pogledaj u pevcu ako ima kod vas oni novi baotiani, koji imaju dolje lece, a gore zatvoreno, nemogu sliku naci, ali ako hoces, onda cu ti skopirati s mobitela
nisam to vidio jos, ako ti se da baci sliku na temu..
neko je stavljao roxov far na batinu i dobro je ispalo ima negdje projekt na forumu pa to vidi
taj far je radio kolega, fino izgleda na slikama, u stvarnosti daleko je to od gotovog, na nekim mjestima mos prst zavuc izmedju fara i plastike jer nije odradjeno do kraja.. ima tu dosta posla jos..
ja sam to zamislio malo drukcije.. bit ce jednog dana, kad mi se bude dalo igrat sa tim.. tj. ako mi se bude dalo, jer vrte mi se neke ideje o kupnji maxi skutera.. tipa beverly 250, nexus 300 ili tako nesto slicno..
a batinu ostavit za sprdanje do trgovine i za na kavu, tako da neznam oce mi se dat radit ista vise na njemu..