Taj vizir je predvidjen do 100-120 km/h,za gradsku voznju..A za daljnje dionice pri vecim brzinama je manji vizir.Zato i imaju 2 u ponudi...Omg,slabo vi meni znate o skuterima i motorima ovde...
Sad ga peglam na ravnini do maximuma tj 180 km/h,prave brzine oko 165km/h sto mi je sasvim dovoljno...
Moram jos samo prednji desni disk promjeniti,jer sam skontao da je malo neravan ali ne toliko da bi utjecao na voznju.To sam skontao jer nakon voznje on bude jako vruc a lijevi bude mlak...
Drugi dan voznje pokupim sovu sa 140km/h i razbije mi prednji far onaj njegov veliki koji kosta u trgovini vjerovali ili ne 1180kn...Za popizditi...nisam ni 100 km napravio kako treba vec milja kuna stete..Ali fala bogu samo je to,sva sreca pa je motor jako stabilan i tezak pa nisam pao sa njega...
Jedine zamjerke su mi te sto ima mali prostor ispod sica i dobije onaj pravi sus ubrzanja od 60-70 km/h do 150km/h,ostalo sve perfektno..Ko voli skuter u stilu choppera nece pogrijesiti..
Mada mi je sad malo zao sto nisam uzeo nexus 500 koji je vise sportski..
Ali evo cekam covjeka da mi odgovori,oce li pristati kljuc za kljuc..
Zelim da se nadjemo i da probam ja njegov i on moj,zanimacija je obostrana,a ionako mi se voza tako da tih 200km cu preci sa gustom...