Općenito > Maxiskuteri

Beverly 500 Cruiser VELIKI PROBLEM!!!

<< < (3/7) > >>

BoLT3K:
To je u najmanju ruku glupost

mrcina:
pazite sad igru sjedi na skuteru i vjetar ga šiba od pupka nagore pri brzini 150kmh, tj. šiba onaj dio gornjeg torza koji nije zaštičen prednjim dijelom vozila a kad pogledamo skuter to je dobar dio torza.

skuter se nebi smio njihati pri brzini 150kmh sa montiranim velikim vizirom.

skidanjem vizira samo si sebi uradio štetu tj. kvar si zamaskirao.

otiđi u servis da ga uredno pregledaju da ti se nebi desio veči problem koji ti ni bolnica nemože srediti

ndamjan4:
to da cu ga terati u servis je 100%,to sam trebao napraviti odma,ali ovdje kod mene u Vinkovcima tek covjek dolazi 20.08. sa godisnjeg,tj trenutno ne radi ni taj moto salon a ni servis koji je u skolpu njega....
treba bas napraviti detaljan pregled i servis u svakome slucaju...
Znam da taj vizir ne bi trebao biti problem,ali cinjenica je da za beverlya postoje vise vrsta vizira (mislim 3 cak)..Taj najveci je predvidjen za gradsku voznju, ne preko 100 km/h,tako da po meni i ima neke logike..  :)
Ioanako taj skuter mislim voziti najvise 2 sezone jer je on predvidjen za kompenzaciju za Gileru GP 800 uz moju nadoplatu...  :)

Jam:

--- Citat: Matej28 - 12 Kolovoz, 2011, 17:42:17 ---moguce je da su vile, a moguce je da je i nosac masine :D

--- Kraj citata ---
Dobro je rekao....nosač tj.vila kod zadnjeg kotača. Možda je varen pa se kod veće brzine trese.Jel to novi motor il rabljeni?da nije lik pao sa njega ? ? ? ?

ndamjan4:
motor je polovan,2008.godiste i 8500 Tkm...Ocuvan je stvarno izvrsno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju