Općenito > Maxiskuteri

Beverly 500 Cruiser VELIKI PROBLEM!!!

<< < (4/7) > >>

steeef:
da je nosač sjeban mašina bi stajala u koso i bacala se po cesti i na brzini od 100 kmh..a pošto nosač nije klasični na klackalice ko na manjim kubikažama,sfrkana bi bila i rama.
dae support arm pukel i bil varen i da nije u centru,španal bi kotač tj osovinu sekundara i to bi se vidlo i k tome ružilo bi jer bi ležajevi zacvikali.

kiroprakticar:

--- Citat: ndamjan4 - 13 Kolovoz, 2011, 17:02:05 ---Stvar je bila u velikom viziru...Omg,sad ide kao podmazan 170....
Cim sam dosao,nisam ni sisao sa motora covjek je rekao da je to problem..
Skinuli smo ga,sad tek na 160-170 km/h malo se ljuljne ali to je zbog vjetra kaze kao i kod ostalih motora kad naidje nanos vjetra ili kad obilazis itd...

--- Kraj citata ---

Sigurno je vizir. Isti problem sam imao.

--- Citat: ndamjan4 - 12 Kolovoz, 2011, 17:24:24 ---Mislio sam da je zbog vjetra,pa sam zvao frenda koji vozi motore od 1000 kubika i zna jako dobro da vozi...
Kad se vratio sa voznje,bio je blijed kao krpa...
Ista stvar se i njemu desila i kaze da je skoro pao i da je jedva odrzao motor...

--- Kraj citata ---

Cudno da njemu nije bilo očito o čemu se radi...

--- Citat: mrcina - 14 Kolovoz, 2011, 16:52:06 ---...skuter se nebi smio njihati pri brzini 150kmh sa montiranim velikim vizirom.

--- Kraj citata ---

Koliko si ti imao iz fizike?

ndamjan4:
Taj vizir je predvidjen do 100-120 km/h,za gradsku voznju..A za daljnje dionice pri vecim brzinama je manji vizir.Zato i imaju 2 u ponudi...Omg,slabo vi meni znate o skuterima i motorima ovde...  :)
Sad ga peglam na ravnini do maximuma tj 180 km/h,prave brzine oko 165km/h sto mi je sasvim dovoljno...
Moram jos samo prednji desni disk promjeniti,jer sam skontao da je malo neravan ali ne toliko da bi utjecao na voznju.To sam skontao jer nakon voznje on bude jako vruc a lijevi bude mlak...  ;)
Drugi dan voznje pokupim sovu sa 140km/h i razbije mi prednji far onaj njegov veliki koji kosta u trgovini vjerovali ili ne 1180kn...Za popizditi...nisam ni 100 km napravio kako treba vec milja kuna stete..Ali fala bogu samo je to,sva sreca pa je motor jako stabilan i tezak pa nisam pao sa njega...
Jedine zamjerke su mi te sto ima mali prostor ispod sica i dobije onaj pravi sus ubrzanja od 60-70 km/h do 150km/h,ostalo sve perfektno..Ko voli skuter u stilu choppera nece pogrijesiti..
Mada mi je sad malo zao sto nisam uzeo nexus 500 koji je vise sportski..
Ali evo cekam covjeka da mi odgovori,oce li pristati kljuc za kljuc..
Zelim da se nadjemo i da probam ja njegov i on moj,zanimacija je obostrana,a ionako mi se voza tako da tih 200km cu preci sa gustom...

Matej28:

--- Citat: ndamjan4 - 17 Kolovoz, 2011, 15:22:41 ---Taj vizir je predvidjen do 100-120 km/h,za gradsku voznju..A za daljnje dionice pri vecim brzinama je manji vizir.Zato i imaju 2 u ponudi...Omg,slabo vi meni znate o skuterima i motorima ovde...  :)
Sad ga peglam na ravnini do maximuma tj 180 km/h,prave brzine oko 165km/h sto mi je sasvim dovoljno...
Moram jos samo prednji desni disk promjeniti,jer sam skontao da je malo neravan ali ne toliko da bi utjecao na voznju.To sam skontao jer nakon voznje on bude jako vruc a lijevi bude mlak...  ;)
Drugi dan voznje pokupim sovu sa 140km/h i razbije mi prednji far onaj njegov veliki koji kosta u trgovini vjerovali ili ne 1180kn...Za popizditi...nisam ni 100 km napravio kako treba vec milja kuna stete..Ali fala bogu samo je to,sva sreca pa je motor jako stabilan i tezak pa nisam pao sa njega...
Jedine zamjerke su mi te sto ima mali prostor ispod sica i dobije onaj pravi sus ubrzanja od 60-70 km/h do 150km/h,ostalo sve perfektno..Ko voli skuter u stilu choppera nece pogrijesiti..
Mada mi je sad malo zao sto nisam uzeo nexus 500 koji je vise sportski..
Ali evo cekam covjeka da mi odgovori,oce li pristati kljuc za kljuc..
Zelim da se nadjemo i da probam ja njegov i on moj,zanimacija je obostrana,a ionako mi se voza tako da tih 200km cu preci sa gustom...

--- Kraj citata ---

nije nego sutimo...vozio sam beva 250...isto ogroman vizir..i svidja mi se kad to sto kad je hladno nema puhanja u tebe..ali vozio sam ga 130-140 po satu..i taj vizir doslovno vibrira i izbija volan iz ruku...

Mr J:
Imao sam veliki vizir na beverlyu 200 i istina je što ti majstor kaže... pogotovo pri obilaženju kamiona ili naletima bočnog vjetra, zna biti izrazito zajebano...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju