Općenito > Maxiskuteri
Beverly 500 Cruiser VELIKI PROBLEM!!!
mrcina:
kad se mene nije slušalo a dao sam primjer jer sam gledao frajera na 140/150 brzini kako skakuče po asvaltu.
od 100% vožnje on je bio na toj brzini oko 60% u zraku .
ja sam rekao da taj motor nije rađen za tako velike brzine, beverli je majka u gradu zbog svoje agilnosti ali je daleko od udobne i sigurne vožnje po autocesti pri brzinama oko 140kmh.
za tako velike brzine manji kotači su majka i skuteri(motori) su stabilniji.
jesi li vozio motor na servisni pregled, jesi se raspitivao kod osiguranja dali je tumban, koliki postotak malusa ima na polici.
mislim da te je očarao svojom pojavom i zato si ga ubo.
ndamjan4:
U polici ima 50%,nevjerujem da je tip muljator jer je policajac... :)
Motor je kazem perfektan,udoban,jedino sto preko 60-70 km/h pocinje onaj njegov sus na sto nisam navikao..
Jedina mana njegova koja mi smeta je 200 kg!!
Uglavnom danas ga vozim do majstora koji je najbolji za skutere u Slavoniji pa cemo vidjeti u cemu je problem..
Loris Ri:
vjerovatno nosac masine.....uhvati volan i malo brze vrti ljevo desno i neka ti netko gleda dal masina skace(ljulja se,plese)
ndamjan4:
looooooooooool
Stvar je bila u velikom viziru...Omg,sad ide kao podmazan 170....
Cim sam dosao,nisam ni sisao sa motora covjek je rekao da je to problem..
Skinuli smo ga,sad tek na 160-170 km/h malo se ljuljne ali to je zbog vjetra kaze kao i kod ostalih motora kad naidje nanos vjetra ili kad obilazis itd...
Uglavnom sad je sve 5 ,osim sto jos moram promjeniti prednji desni disk...
Kaze covjek da je skuter extra stanje i da sam dobar pazar napravio,tj da se nisam zajebao....
derbiGP1:
--- Citat: ndamjan4 - 13 Kolovoz, 2011, 17:02:05 ---looooooooooool
Stvar je bila u velikom viziru...Omg,sad ide kao podmazan 170....
Cim sam dosao,nisam ni sisao sa motora covjek je rekao da je to problem..
Skinuli smo ga,sad tek na 160-170 km/h malo se ljuljne ali to je zbog vjetra kaze kao i kod ostalih motora kad naidje nanos vjetra ili kad obilazis itd...
Uglavnom sad je sve 5 ,osim sto jos moram promjeniti prednji desni disk...
Kaze covjek da je skuter extra stanje i da sam dobar pazar napravio,tj da se nisam zajebao....
--- Kraj citata ---
wtf sad se vozis 160-170km/h sjedeći iznad malog vizira? to mora da je u najmanju ruku zajebano
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju