Općenito > Maxiskuteri

Beverly 500 Cruiser VELIKI PROBLEM!!!

<< < (7/7)

mrcina:
samo da ti kažem ja sam na svome imal veliku šajbu veču od moje koja se uvijala pri brzini od 130kmh ali nije mi se htio izbiti governal iz ruku.

što to govori, govori da se na guvernal ako misliš đirati se 200kmh sa beverlijem nesmije stavljati niš što bi te moglo učiniti opasnim za sebe pa i za ostale.

malo gledaj velike motore, svi koji imaju velike  vizire su rađeni na principu nexus/x9/yamaha mayesti kod kojih je vizir fiksiran na plastiku ili na šasiju vozila a svi neikidi i takva vrsta vozila nemaju skoro pa nikakve vizire več možda samo štitnike kontrolnih ploča od vode dok pada kiša.

a sada ču sam sebe citirati da vidiš da sam skužio gdje je problem a ti si to možda preskočio.

--- Citat: mrcina - 17 Kolovoz, 2011, 21:19:13 ---joj sori dečki zaboravio sam da je vizir montiran na guvernal motora dok kod mene je napred fiksni dio.

--- Kraj citata ---

dali ti je sad jasno, i mislim da je ova tema daleko otišla i da je dosta prožvakana pa bi se mogla zaključati.

steeef:
kupi kužilicu kad nemreš skužit stvari koje su očite ni dok na slici gledaš.
j#bote nego di bi bil vizir na beverlyu neg na volanu.
nisi ti vozil ništ očito osim svog čona zato tak i lupetaš.

ndamjan4:
ja sam skontao mrcina sta ti pricas odma,samo sam te malo palio.... :laughing9: :laughing6:
cinjenica je da za Beverly nije vizir i tocka.Pogotovo zato sto je s 2 metalne sipke vezan za guvernal tako da to moze biti jako pogubno.Tek sam jucer kad sam bio u Osijeku kod servisera cuo sat se njegovom prijatelju desilo na Cruiseru 500.
Tip je isto vozio sa vizirom preko 140 km/h i uhvatio ga je nanos vjetra,motor mu se zaljuljao,pao je uz rub kanala srecom,motor je vrknio u kanal i zabio se u roru..Decko je imao nekih 70-tak kila i nije ga mogao obuzdati...Srecom prosao je samo sa par preloma...i to je sve zbog vizira koji je bio vezan za guvernal...Covjek mi je lijepo objasnio da kad kupis Beverlya 500 Cruisera da nedobijes vizir uz njega nego je to dodatna oprema,ali samo za po gradu do 100 km/h max brzine....
Eto ako ko hoce prodajem vizira za Beverly 500...  :)

mrcina:
steff ička odi spat i nemoj više nije uredu ako ja neču nemoj ni ti.

ha jebiga, veliki viziri i skuteri ala beverli i kompanija nisu za vožnju van grada osim ako nisi penzić.

kengur:
nisam vidio temu prije ali ja isto stojim iza tog da je do vizira jer sam taj problem imao i na motoru.visok vizir skreče motor-skuter ustranu i zato dolazi do lelujanja na večim brzinama jer je i pritisak vjetra na siluetu vizira veči.inače ti veliki viziri i nisu predviđeni za veče brzine od 120 šta i piše u njihovim homologacijama tj papirima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju