Tehnički kutak > Injection
Ditech se gasi cim upali, ne prima gas!
Aprilia97:
--- Citat: _Almin_ - 12 Kolovoz, 2011, 19:04:18 ---koji lezaj? u getribi ili ovamo lezaj radilice :s
--- Kraj citata ---
eh sad to neznam frendu je to bilo isto tako...i kupio novi ležaj i sad je dobar....pitam ga včrs pa ti kažem
Zeljac:
a da ti ne steka mozda celindar od zadnje celjusti u kocnicama ?
sandi-96:
I ja imam to sranje od skutera,,i isto se pokvario...baca iskru,,al nece da upali samo vergla..i dok je skuter radio,,isto nekad kad upalim ga,,nece da primi gas,,kad stisnem ugasi se,,onda opet tako,,pa ga pustim da radi sam i ugasi se,,pa opet ga upalim i pustim da radi i kad dobije jaci zvuk stisnem gas i ide...a nekad isto kad ga upalim isto nece da primi gas,,i stisnem brzo do kraja gas i primi,,a nekad moram polako skoz davati gas..i isto nije htjeo nekad da pali odmah...al sad je problem nece nikako...moj kolega je imao isti skuter,,i kaze isto baca iskru,a nece da upali,,i kaze da mu je bila dizna otisla...
sandi-96:
kad ga upalis,,pusti ga da odradi jedno do 10 sekundi,,i polako skroz polako davati gas...ako ne,,onda ga isto upali i probaj odjednom brzo do kraja dati gas...il ga pusti da sam radi,,nista nediraj,,dok nedobije sam jaci zvuk...i kad dobije,,vozi...jer takav sam i ja problem imao...
Tadr3:
--- Citat: sandi-96 - 22 Kolovoz, 2011, 02:50:59 ---I ja imam to sranje od skutera,,i isto se pokvario...baca iskru,,al nece da upali samo vergla..i dok je skuter radio,,isto nekad kad upalim ga,,nece da primi gas,,kad stisnem ugasi se,,onda opet tako,,pa ga pustim da radi sam i ugasi se,,pa opet ga upalim i pustim da radi i kad dobije jaci zvuk stisnem gas i ide...a nekad isto kad ga upalim isto nece da primi gas,,i stisnem brzo do kraja gas i primi,,a nekad moram polako skoz davati gas..i isto nije htjeo nekad da pali odmah...al sad je problem nece nikako...moj kolega je imao isti skuter,,i kaze isto baca iskru,a nece da upali,,i kaze da mu je bila dizna otisla...
--- Kraj citata ---
zasto sranje? ako ga neznas vozit i servisirat ne prodaj ga i ne pljuj pa ditechu... to se i meni događalo, skuzio sam da tps daje krivu informaciju, mislim da je bilo vode uslo.. probaj drugi tps
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju