Tehnički kutak > Injection
Ditech se gasi cim upali, ne prima gas!
Zeljac:
neznam ja moj ditech od kad sam stavio kit ma samo pali vozi i to je to radi savrseno tako da ne moras pljuvat po svome zato jer nesto ne valja to je jako osjetljiv skuter ako jedna stvar ne valja sve ostalo nece valjat ili nece radit kako treba ja bi reko da je do tps-a ako nije ili zeleni injektor ili plavi injektor i kompresor ako te tri stvari dobro funkcioniraju skuter mora palit ako te tri stvari rade a skuter nece onda ecu svjecica semerinzi lamelice pumpa goriva ali opet injektori nebi radili da ne valja pumpa goriva
najbolje ti je ovako isprobat dio po dio prvo isprobas jel baca zeleni injektor ako on baca onda stavis plavi injektor kao ovaj sta je stavio i a ko ide ovako kao ovaj da se pjeni znaci ili on nevalja ili je do kompresora pa onda spojis kompresor ovaj normalni ako ga imas tj spojis ha umjesto ovog na masini i probas verglat i ako onda baca u magli gorivo znaci da je nesto do injektora i to ti je to nije ditech toliki problem sam malo mucnut glavom a sad imas djelova svi zivi prodaju jel nitko to vise nece vozit
massi:
--- Citat: Zeljac - 22 Kolovoz, 2011, 11:32:55 ---neznam ja moj ditech od kad sam stavio kit ma samo pali vozi i to je to radi savrseno tako da ne moras pljuvat po svome zato jer nesto ne valja to je jako osjetljiv skuter ako jedna stvar ne valja sve ostalo nece valjat ili nece radit kako treba ja bi reko da je do tps-a ako nije ili zeleni injektor ili plavi injektor i kompresor ako te tri stvari dobro funkcioniraju skuter mora palit ako te tri stvari rade a skuter nece onda ecu svjecica semerinzi lamelice pumpa goriva ali opet injektori nebi radili da ne valja pumpa goriva
najbolje ti je ovako isprobat dio po dio prvo isprobas jel baca zeleni injektor ako on baca onda stavis plavi injektor kao ovaj sta je stavio i a ko ide ovako kao ovaj da se pjeni znaci ili on nevalja ili je do kompresora pa onda spojis kompresor ovaj normalni ako ga imas tj spojis ha umjesto ovog na masini i probas verglat i ako onda baca u magli gorivo znaci da je nesto do injektora i to ti je to nije ditech toliki problem sam malo mucnut glavom a sad imas djelova svi zivi prodaju jel nitko to vise nece vozit
--- Kraj citata ---
potpis na ovo :headbang:
kod mene je isto bilo da se gasi u startu a to moj pametan stari davao na servis da mu ciste injektor i na kraju kad su vracali plavi injektor unutra pukla im gumica sta dođe između injektora i glave di on sjeda i zaljevalo na sve strane i nije bilo pritiska.
ja sam to sve zamjenio ocistio injektor i stavio nov filter benze i radi besprijekorno ali starri je bio toliko lud da ga sad se hoce rijesiti
pa ako neko ga hoce uzeti sve isparvno radi napravljen servis samo nije regan dobi se i kofer sa njim info na pm
marin-w:
--- Citat: _Almin_ - 12 Kolovoz, 2011, 18:26:02 ---evo ovako uspio sam ga provozati, medjutim skuter ne da trokira, nego nevuce kako treba. bas dakle kao da negdje uvlaci zrak, ili ti izbija. i cim pustim gas skuter dosta naglo usporava. Na kraju mi se ugasio u voznji, i ne znam bas ali cini mi se da je zadnja guma i zablokirala bila. Inace skuter kad se gura teze ide ne znam do cega bi to moglo biti :S Nisam puno presao, mozda 1km ukupno ovo sto sam provozao....
Evo i slike regulatora, kad izvadim ovaj veliki prsten tad bolje pali, tj kad ima prsten skoro pa da nece upalit.
Uploaded with ImageShack.us
I evo kako je izgledalo zaprljano, to sam ocistio sa WD40 i kompresorom izduvao, i sa jos nekim sredstvima koja odstranjuju hrdju, itd... uglavnom skinuo sve lijepo..
Uploaded with ImageShack.us
--- Kraj citata ---
Imas disk iza ? Meni su bile zablokirale disk plocice/klijesta iza kad sam mjenjao kvacilo neki dan i isto skuter nece da vuce.
Ispustio sam malo ulja iz klijesta i sad je sve 5 :icon_thumright:
Daj provjeri kocnice ako ti blokira kotac.
Zeljac:
regulator se provjerava dok se provjerava zeleni injektor a gumice su isto jako vazan faktor u tome svemu :D a neke je jako tesko naci da odgovaraju dimenzijski
Tadr3:
--- Citat: Zeljac - 22 Kolovoz, 2011, 11:32:55 ---neznam ja moj ditech od kad sam stavio kit ma samo pali vozi i to je to radi savrseno tako da ne moras pljuvat po svome zato jer nesto ne valja to je jako osjetljiv skuter ako jedna stvar ne valja sve ostalo nece valjat ili nece radit kako treba ja bi reko da je do tps-a ako nije ili zeleni injektor ili plavi injektor i kompresor ako te tri stvari dobro funkcioniraju skuter mora palit ako te tri stvari rade a skuter nece onda ecu svjecica semerinzi lamelice pumpa goriva ali opet injektori nebi radili da ne valja pumpa goriva
--- Kraj citata ---
DITECH FOREVA ! jel tak Zeljac? :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju