Tehnički kutak > Injection
Ditech se gasi cim upali, ne prima gas!
_Almin_:
svugdje sam stavljao ruku dok radi da vidim izbija li negdje kompresiju. Gledao sam i na glavi, i izmedju cilindra i bloka, kompressora, prirubnice. e da li je tako dovoljno ustanoviti da li vuce visak zraka, ili se to tako ne moze primjetiti?
I da kako se steluje regulator, kod ovog ispravnog je neki izvadio onaj veci tirkizni (plavi) prsten,a onaj mali prsten naravno ima, a kod ovog sto je bi ona skuteru imaju oba prstena.
JogFromYamaha:
gle ako ti vuce na prirubnici kod tpsa nemozes na ruku osjetiti
more ti i na bloku kod prirubnice vuc moze na 100 mjesta treba neko tko je iskusan pogledat
_Almin_:
evo ovako uspio sam ga provozati, medjutim skuter ne da trokira, nego nevuce kako treba. bas dakle kao da negdje uvlaci zrak, ili ti izbija. i cim pustim gas skuter dosta naglo usporava. Na kraju mi se ugasio u voznji, i ne znam bas ali cini mi se da je zadnja guma i zablokirala bila. Inace skuter kad se gura teze ide ne znam do cega bi to moglo biti :S Nisam puno presao, mozda 1km ukupno ovo sto sam provozao....
Evo i slike regulatora, kad izvadim ovaj veliki prsten tad bolje pali, tj kad ima prsten skoro pa da nece upalit.
Uploaded with ImageShack.us
I evo kako je izgledalo zaprljano, to sam ocistio sa WD40 i kompresorom izduvao, i sa jos nekim sredstvima koja odstranjuju hrdju, itd... uglavnom skinuo sve lijepo..
Uploaded with ImageShack.us
Aprilia97:
ako zadnja guma zablokira da nije možda prošo ležaj???????
_Almin_:
--- Citat: Aprilia97 - 12 Kolovoz, 2011, 18:46:33 ---ako zadnja guma zablokira da nije možda prošo ležaj???????
--- Kraj citata ---
koji lezaj? u getribi ili ovamo lezaj radilice :s
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju