Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
koji je tebi k**ra* ? ja sam otisao na tehnicki sve sa PM59, 28mm karbom koji se vidi iz avijona, i otvorenim plavim filterom i bez nosaca tablice...
GAGA malo si malouman i prost
ja sam samo normalan decko. sa nad prosecnim IQ, i veoma cudnim ponasanjem...
NAD?meni se cini daje zaronio, barem u ovoj temi
nevolim da ponizavam druge ljude, pa se spustam ispod njihovog nivoa, da bi bio interesantan, realno me boli k**ra* za sve... ali sa takvim stavom nigde necu uspeti... pisi brate, neces dobiti ban, jer mene vole admini i moderatori, tako da im ja nebi dao, sta god da napisao...
ja inace jako mrzim srbe i srbiju.ali opet znam da nisi to ti radio,nego cetnici.tak da protiv tebe nemam nista.
pa to je uredu... svako ima svoje misljenje... ja zivim ovde u vojvodini. gde je najpoznatije da postoje sve moguce nacionalnosti, madjari,bosanci,hrvati, kinezi, nemci, ima ih bas puno... sve je u vojvodini, i to je sve ok. niko nikada nema problema.
ljudi koji vam se klinac o čemu vi pišete?? walkay:meni se sviđa ovako sa tablicom,ali ako ciljaš na seriski izgled kolko tolko,onda bar zadnji blatobrai veliki vizir
Ooooooo oooooooo...mojskuter se polahko ali sigurno pretvara u mojbigbore Walkay sp ti je prelijep, stanje perfektno, puno puno sretnih kilometra zelim F*ck...hvata i mene bb mania
ajde ljudi bez nacionalnih vrjedanja molit cu vas zolte sp je odlican ivan46-ajde oladi