Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 HPC

<< < (3/5) > >>

danc00:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Kolovoz, 2011, 11:28:23 ---Nisam provukao stotine s6 dijelova,al drzao sam spuh u ruci i nisam corav,a i po forumu se dosta pise o nekvaliteti njihovoj :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Videl sam spuh S6 i nemrem reči da je ne kvalitetan, samo nije masivan ko recimo yasuni ili gianelli spuhovi, pa stoga svi zaključujete da je ne kvalitetan  :dontknow:!  

Dok sam sad kupil S6 zvono, kvačilo i karburator dell u S6 pakovanju i sve je odlično! Karburator sam ISTI imal i org dell i mogu reči da je ovaj iz S6 isti sa boljim preinakama, dok za kvačilo nemam riječi...kad ćeš kupit takvo kvačilo buš mi rekel jel to ne kvalitetno :angry7: također i za zvono...ne znam od kud ti to?!

A da piše na plotu piz... ti bi išel gurat kur... u njega?? :icon_thumright:  Štef ti je sve rekel  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 08 Kolovoz, 2011, 11:48:03 ---po jednom auspuhu se ti ravnaš?i baš me zanima kaj si mogel videt na njemu da nevalja po izgledu??sigurno si od oka izmjeril konuse i kontra konuse i odma to preračunal po volumenu i duljini spuha na koim obrtajima rezonira i kad ulazi u powerband i zaključil da s6 spuh nevalja pa onda ni jedan drugi njihov proizvod?da al ne denes..možda da si brat nicku praskatonu.

kolko ima samo malossi il polini cilindara koi bloknu i cvikaju,al to se ne broji oni su kvalitetni al s6 je poznat po nekvaliteti..

--- Kraj citata ---
I dobro sad boli me k**ra* za mene,pitao sam za radilicu a ne casove vaspitanja!

steeef:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Kolovoz, 2011, 11:56:17 ---I dobro sad boli me k**ra* za mene,pitao sam za radilicu a ne casove vaspitanja!

--- Kraj citata ---

za te tvoje bolove su druge institucije a ne forum.
da si vaspitovan nebi pisal nebuloze za s6.

Miki-speedy:

--- Citat: steeef - 08 Kolovoz, 2011, 12:00:25 ---za te tvoje bolove su druge institucije a ne forum.
da si vaspitovan nebi pisal nebuloze za s6.

--- Kraj citata ---
I pretrazi malo po forumu sta ce rec sve za s6 ::)
Pogotovo za s6 replicu,cilindri su im bili losi,to je sad navodno ispravljeno

speed:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Kolovoz, 2011, 12:10:25 ---I pretrazi malo po forumu sta ce rec sve za s6 ::)
Pogotovo za s6 replicu,cilindri su im bili losi,to je sad navodno ispravljeno

--- Kraj citata ---
ne pisi dok sam ne isprobas kakav je,budali cvikne i trophy,a kamo ne alu cyl ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju