Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 HPC

<< < (4/5) > >>

pajo:
baš nebuloze :drunken_smilie:
imao cilindar i variomat i same pohvale mogu da kežem i opet bi kupio isto da mogu :icon_thumright:
a ove nebuloze sa radilicom,cilidrima i ostalim dijelovima neču uopče komentirat jer i sa ostalim markama se može isto desit :icon_thumright:

steeef:
svako more pisat svakaj..i kad bi se obaziral na rekla kazala ko ti nikad niš nebi stavil na skuter jer uvijek neko posere kaj onaj drugi pohvali i tak ukurug.
pogotovo dok bi svi bili čuneri pa zbog nestručnosti i nedovoljnog vaspitovanja sjebu sami dio pa onda on nevalja.

kaj se tiče s6,imal sam prilike videt i čuti na belici kak radi full s6 mašina na zipu i kak ide i meni je to više nego dovoljno i nejeben uopće koe kaj napisal.
a ti onda ak si takav ziheraš vozi na seriskoj radilici i turpijaj seriski cilindar  :dontknow:

Miki-speedy:
Ljudi ok to sve,mozda su nebuloze sto pricam

Al mene konkretno zanima ta radilica iz prve ruke ako mi neko moze rec

speed:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Kolovoz, 2011, 12:29:04 ---Ljudi ok to sve,mozda su nebuloze sto pricam

Al mene konkretno zanima ta radilica iz prve ruke ako mi neko moze rec

--- Kraj citata ---
si ti glup ili se pravis ??? ???
sam ti napisao da sam je imao i vozio i nikakvih problema ::)

Crazy Kuree:
Uglavnom je stage6 sranje marka, nisu svi proizvodi al bar pola zbog načina izrade, za mene je to poluproizvod i imam jako loša iskustva s tom markom. A što se tiče auspuha pro replica pa to je smiješno, čak mu i powerband ne valja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju