Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage 6 HPC
Miki-speedy:
Cuo sam da kukaju za tu radilicu,pa me zanima vase misljenje o njoj,planiram je kupit polovnu u extra stanju
Miki-speedy:
:redface:
Crazy Kuree:
Eto prijatelju nova takva radilica nakon nepuni 300km otkazala- pukla osovina od strane variomata :dontknow: trebala bi bit jako dobra poput mhr malossi ali eto, možda je bio loš primjerak
Miki-speedy:
--- Citat: Crazy Kuree - 08 Kolovoz, 2011, 03:42:39 ---Eto prijatelju nova takva radilica nakon nepuni 300km otkazala- pukla osovina od strane variomata :dontknow: trebala bi bit jako dobra poput mhr malossi ali eto, možda je bio loš primjerak
--- Kraj citata ---
Pa bas zato i pitam jer sam cini mi se vidio da si ti i pisao za nju,pa reko da cujem sta ce i ostali rec..
Inace S6 je poznat po nekvaliteti :dontknow:
steeef:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Kolovoz, 2011, 04:04:06 ---Pa bas zato i pitam jer sam cini mi se vidio da si ti i pisao za nju,pa reko da cujem sta ce i ostali rec..
Inace S6 je poznat po nekvaliteti :dontknow:
--- Kraj citata ---
hahahaha,koi si ti biber..imaš sve full stage 6 na skuteru pa to znaš?ok nemaš pa nemreš pisat nebuloze i ono kae rekla bakina tetka iz saudijske arabije da joj se kvari skuter jer ima gore s6 koi je poznat po nekvaliteti,pih
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju