Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage 6 HPC
speed:
ja imao S6 HPC na turpiji pa nikakvih problema,prodao ju dalje i normalno vozi
steeef:
--- Citat: speed - 08 Kolovoz, 2011, 10:39:14 ---ja imao S6 HPC na turpiji pa nikakvih problema,prodao ju dalje i normalno vozi
--- Kraj citata ---
ma kladim se da nije nikad ni imal u ruci nikakav s6 dio al poznat je po nekvaliteti..metalik buraz
speed:
--- Citat: steeef - 08 Kolovoz, 2011, 10:41:07 ---ma kladim se da nije nikad ni imal u ruci nikakav s6 dio al poznat je po nekvaliteti..metalik buraz
--- Kraj citata ---
tjuneri buraz :toothy11:
Miki-speedy:
--- Citat: steeef - 08 Kolovoz, 2011, 10:32:09 ---hahahaha,koi si ti biber..imaš sve full stage 6 na skuteru pa to znaš?ok nemaš pa nemreš pisat nebuloze i ono kae rekla bakina tetka iz saudijske arabije da joj se kvari skuter jer ima gore s6 koi je poznat po nekvaliteti,pih
--- Kraj citata ---
Nisam provukao stotine s6 dijelova,al drzao sam spuh u ruci i nisam corav,a i po forumu se dosta pise o nekvaliteti njihovoj :drunken_smilie:
steeef:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 08 Kolovoz, 2011, 11:28:23 ---Nisam provukao stotine s6 dijelova,al drzao sam spuh u ruci i nisam corav,a i po forumu se dosta pise o nekvaliteti njihovoj :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
po jednom auspuhu se ti ravnaš?i baš me zanima kaj si mogel videt na njemu da nevalja po izgledu??sigurno si od oka izmjeril konuse i kontra konuse i odma to preračunal po volumenu i duljini spuha na koim obrtajima rezonira i kad ulazi u powerband i zaključil da s6 spuh nevalja pa onda ni jedan drugi njihov proizvod?da al ne denes..možda da si brat nicku praskatonu.
kolko ima samo malossi il polini cilindara koi bloknu i cvikaju,al to se ne broji oni su kvalitetni al s6 je poznat po nekvaliteti..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju