Ostalo > Motocikli

Kako se kontrolirate kod brzine

<< < (7/14) > >>

Aprilia97:
pošto mi je na skuter vraćena blokada i on neide o ravnom preko 55-60...rastežem ga po nizbrdicama,ali i po ravnicama znam preteć one starce šta ste rekli u golfićima i tako...ne naginjem se jako u zavoju jer ne vjerujem svojim gumama koje su kineske,i ko kamen su...a i ne vjerujem baš svojim mogućnostima jer tek sam na skuteru 800 km napravio

pralas:
ja se isto moram nauciti kontrolirati,ko da me neki vrag proganja...pogotovo ovaj zadnji setup sto sam vozio jaci midrace,jos se dan danas cudim kako nisam poginuo..
jednom sam se zagledo u neku pičoku dok sam vozio 80kmh i odjedanput auto zakoci ispred mene a ja jos uvijek gladam u nju,kad sam okrenuo glavu usro sam se ko grlica i toliko sam naglo moro kociti da sam se na prednjem zaustavio,na srecu pa prednji nije proklizao...

onda kad sam u gradu bio prvi put s tim jacim midrejsom,stojim na semaforu,upali se zuto ja odma po full gasu u bok,toliko sam ga sputio i toliko je klizio da sam ja sebe vec vidio na podu...

jednostavno se nmg suzdrzati kad ga zavrtis na 13 000,to je nenadjebivi gušt i automatski vrag uđe u mene,a sto je je taj setup se ni ne moze voziti polako :laughing7:

ProDriverGT(TGB):
Kontroliram se kad vec napravim sranje..

Ivan46:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 29 Kolovoz, 2011, 12:50:07 ---Kontroliram se kad vec napravim sranje..

--- Kraj citata ---
ahahahhahaha :icon_thumright:

ma ja ga svaku ravninu raspalim,naravno ak je promet onda vozim normalno da se nebi zakuco negdje,jer vec imam losih iskustva,jer kocnice mi nevataju dobro a onda se zaletim pa sam se vec skoro sto puta zakuco u auto,ali sada sam stavio nove pakne pa se nadam da ce to sljakati,kako bog zapovijeda. :)

Aprilia97:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 29 Kolovoz, 2011, 12:50:07 ---Kontroliram se kad vec napravim sranje..

--- Kraj citata ---

potpisujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju