Ostalo > Motocikli

Kako se kontrolirate kod brzine

<< < (8/14) > >>

luka ns:
nemam problema s kontroliranjem, kad vidim da je cesta prazna i dobar asfalt onda malo divljam :laughing7: al ak nije sigurno onda bolje polako :sad3:

mhr-team:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 29 Kolovoz, 2011, 12:50:07 ---Kontroliram se kad vec napravim sranje..

--- Kraj citata ---

:notworthy:

Grale:
nznm za vas al ja se najviše nemogu kontrolirat dok mi neki izleti 50-tak metara sa sporedne a čeka pol minute prije,i onda ga idem rezat a auto usuret mi dolazi,pa prođem za 2 mm sa svake strane od svakog auta...zadnji puta:prije cca.pola sata...jedino se mogu kontrolirat i normalno vozit dok se vozim s frendovima na kupanje il na cugu negdje,a oni idu na kinezima koji idu 65,pa i ja tolko vozim,pa se možemo razgovarat usred vožnje s dignutim vizirima...i normalno da ne zaboravim,uvijek usporim kad neki pičić ide...i okret glave radim kakav nisam ni u autoškoli nijednom napravio  ::)

Aprilia97:

--- Citat: Grale - 29 Kolovoz, 2011, 14:47:45 ---i normalno da ne zaboravim,uvijek usporim kad neki pičić ide...i okret glave radim kakav nisam ni u autoškoli nijednom napravio  ::)

--- Kraj citata ---

to se podrazumijeva ;)

Biker(ss):
Kako se kontroliram...teško kad me drugi s autima namjerno idu gurat s ceste -.- ...ali inaće stavim slušalice u uši i mjuza...znam da ništa ne ćujem pa puno više pazim na brzinu i znakove

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju