Ostalo > Motocikli

Kako se kontrolirate kod brzine

<< < (6/14) > >>

mhr-team:
ja nemam problema sa kontroliranjem kod brzine,,,, išao sam na sate vožnje kod našeg novog člana phobocaster-a i on mi je otkrio sve tajne u vezi kontroliranja... inače momak je vozio motore za koje mi na forumu još nismo ni čuli  :sad1: :laughing7:

doritos:

--- Citat: Jump33r - 14 Kolovoz, 2011, 02:32:56 ---neka ide u sloveniju svirat, nego se ode dosa pravit pametan!  ::)

Svaka cast legendo i drugi put to napravi.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Čuj ovoga  :toothy12:

A šta češ. to ti je tako...

Reponja:

--- Citat: mhr-team - 16 Kolovoz, 2011, 09:18:13 ---ja nemam problema sa kontroliranjem kod brzine,,,, išao sam na sate vožnje kod našeg novog člana phobocaster-a i on mi je otkrio sve tajne u vezi kontroliranja... inače momak je vozio motore za koje mi na forumu još nismo ni čuli  :sad1: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ajde, majke ti, nemojte sada i ovdje početi... Napravite si Ring, pa se tamo razračunajte (ja odoh napraviti kokice...),
a ne po ostalim temama, pa da modovi i admini moraju pregledavati topice i čistiti za vama...

daniel225:
ja se mogu kontrolirat jedino ako vozim na motoru nekog ko se bas nezna vozit, a po novoj cesti po opatiji mi svako malo u zavoju skoči prednji kraj u zrak zbog šahte...ako vozim pomalo nisam toliko usredotocen na voznju i onda me to nervira.....sad kd napašem 125cc makinu na svog malagutija to ce bit smrt.......

Drnda:
u 4 brzinu i nema saltanja  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju