Ostalo > Motocikli
Kako se kontrolirate kod brzine
JogFromYamaha:
EVo pitanje koje me interesira i koje sam dosta diskutirao s kolegama.
Koja je najbolja tehnika da se suzdrzite brzine?
Ja imam problem pri kojem se "uljuljam" i ajmo rec nesvjesno mi se dogada
da jednostavno iz gusta se naginjem pa pocne prvo koljeno van pa drugo i
odjednom se vozim 3-4 puta brzinu ogranicenja bez da forsiram sebe.
Ja sam sebi razvio tehniku da vozim bez lijeve ruke na gurvenalu
i tako se sam limitiram ponekad da mi ne dode da se pocnem bacat u zavoj
jer ne koristeci lijevu ruku i "kruzat" se onesposobljavam da radim stvari kao
promjenu tezista, kontra upravljanje te slicne fore koje inace stalno koristim
kada se "uljuljam" u brzinu.
Kako se vi kontrolirate najefektivnije bez da gledate stalno na sat? :toothy11:
istipa622:
ja ni nemogu nesto brzo ic....100-110 max al i to je dosta u nekim situacijama.
uglavnom nekad krenem na vožnju i rečem sam sebi...sada ću polako, kako svi tako i ja, ali onda dodem do prvog auta pa ga preteknem, pa mi i drugi smeta, pa dođe neki lijepi zavoj i moš ga hebat niš od moje polagane vožnje :icon_biggrin:
ali mislim da bi si podhitno trebao razvit neku metodu kontroliranja prije nego uzmem nesto jače a to ce bit vrlo uskoro :angry7:
Lumpri:
sve je u glavi i osječaju ko i sve drugo
Drnda:
nemam sat pa ni ne gledam, a svejedno u glavi znam koliko idem, i bez sata cu faliti u procjeni brzine 5 kmh...
kad sam po gradu i nema prometa, cesto se ide do granice gdje guma prednja pusta, jer zadnja ionako po gradu mi nema neki grip, stalno bjezi... a ono, na otvorenoj cesti idem nekih 70-90, nezz tako isto i u autu vozim, rijetko kad brze od toga vozim, brzina i pravci mi nisu napeti
a to za lijevu ruku, meni svejedno i kad ne drzim lijevu ruku na volanu, opet se mogu ganjat, malo slabije jer nemam onda kvacilo ili kocnicu zadnju, ovisi na cemu sam, ali solidno se moze ganjat opet :toothy11:
uglavnom, znam se nekad zanijeti malo, ali to je jako rijetko, jer neda mi se bas brzo voziti, ali recimo idem 90 kmh i sustignem auto koje ide 85 kmh, odmah ga prestizem, jer volim drzati svoj tempo, a ne se vuci za nekim
tj da je bilo koja brzina, nevolim nekoga ispred sebe vidjeti ako ne vozi isto kao ja, bitno da me ne usporava niti kilometra na sat
3alfa3:
Ja imam recenicu koju si izgovorim u sebi kad pretjeram sa brzinom, a to je:
Zasto da mi ovo bude zadnja voznja kad ih jos moze biti na tisuce... Ili u boljem slucaju, zasto da sezonu provedem popravljajuci razbijeni motor kad se mogu vozit
Shvatio sam da se moze skoro isto uzivat u brzini i ako vozis na 80-90% svojih mogucnosti, a sigurnost je nemjerljiva u odnosu kad vozis max sto mozes i znas.
Jos da je staze sve 5, al na cesti nisi jedini faktor koji odredjuje da li ces ziv stic kuci.
Po gradu se vozim nesto brze od ostatka prometa, a rijetko puno brze iako se i to desi. Na otvorenoj cesti druga prica - tada si dam oduska.
To ne znaci da se vozim ko baba kad odem na djir - gume derem do ruba, a i kugle na fuzicima sam vec jednom mijenjao. Ali jako biram cestu i gustocu prometa kad se tako vozim. To je u pravilu jadranska magistrala jer asfalt je takav da gripa jednostavno nikad ne fali. Ali racunam (sto mi se vise puta desilo) da ce neki kamper u nepreglednom zavoju biti pola metra ili vise u mojoj traci. Tempo kojim bi tamo prosao da znam da je cesta samo moja bi bio veci jer bi tada prosao max brzo sto mogu, ali tih 20% koje ostavljam u rezervi mi je vise puta spasilo zivot.
Mislim da je jedini lijek redoviti odlazak na stazu i tamo zadovoljit potrebu za brzinom. Samo, kod nas nema staza....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju