Ostalo > Motocikli
Kako se kontrolirate kod brzine
Santa_Kloz:
--- Citat: ropee - 12 Kolovoz, 2011, 12:31:53 ---eee, jučer sam se zablenuo u neku plavojku, a onda iza mene piiiip, hebote umalo da nisam skočio sa skutera, pogledam u retrovizor a ono slovenac . Rekoh sam sebi neš ti više trubit mamu ti slovensku, jedno 500 m sam ga još štopo vozeći 5-10 km/h
--- Kraj citata ---
balkanski mentalitet... :angry7:
mbalunovic:
--- Citat: Santa_Kloz - 12 Kolovoz, 2011, 15:05:22 ---balkanski mentalitet... :angry7:
--- Kraj citata ---
upravo tako, pogledaj se i videces odma cistokrvna balkanca, sta odma kritikujes coveka, i ja bi to uradio
--- Citat: ropee - 12 Kolovoz, 2011, 12:31:53 ---eee, jučer sam se zablenuo u neku plavojku, a onda iza mene piiiip, hebote umalo da nisam skočio sa skutera, pogledam u retrovizor a ono slovenac . Rekoh sam sebi neš ti više trubit mamu ti slovensku, jedno 500 m sam ga još štopo vozeći 5-10 km/h
--- Kraj citata ---
i svaka mu cast ! :headbang:
Lugburz:
ja vozin kako mi se vozi...ako mi se ganja onda se ganjan koliko uvjeti dopustaju...to se odnosi na motore,na skuteru neman izbora :toothy11:
Jump33r:
--- Citat: mbalunovic - 13 Kolovoz, 2011, 16:58:21 --- upravo tako, pogledaj se i videces odma cistokrvna balkanca, sta odma kritikujes coveka, i ja bi to uradio i svaka mu cast ! :headbang:
--- Kraj citata ---
neka ide u sloveniju svirat, nego se ode dosa pravit pametan! ::)
Svaka cast legendo i drugi put to napravi. :icon_thumright:
Santa_Kloz:
--- Citat: mbalunovic - 13 Kolovoz, 2011, 16:58:21 --- upravo tako, pogledaj se i videces odma cistokrvna balkanca
--- Kraj citata ---
znam zato i kažem :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju