Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
mogel si videt da je to sve jedan te isti zavoj i da ima masa filmića s tog mjesta jer je cesta tolko skliska i izlizana da opće nema gripa i svako ko malo brže uleti padne.
ma koje pituravanje o cemu vi?slabo si ti to razbija pricekaj jos koji pad pa onda saniraj stetu.
Da bez blokade ce imat kolko 0.2ks više?Jea.Nije mi nikad bilo jasno sta svi glume "bajkere" na usisavačima od 50cc. Inace prije sam vozio cross (od 7g) i onda sam padao s motora, al to je bilo normalno ak ne padnes bar jednom tjedno nisi ništa napravio Al sad recimo na mojem prdavcu od 50cc sa gumama kao na tačkama ne pada mi napamet da se naginjem po zavojima jer takvi skuteri nisu ni napravljeni za to. A pogotovo na novom skuteru koji se još nije ni pošteno razradio. Moje mišljenje je da takav nece dugo izdržati.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
doktore pametni ja iam 2 aprilie Sr 50 R i vozio sam jednom sp 180di s apriliom udem sa 60 tu sa spom udem sa 80 jer skuter ima vise snage da me izvuce iz zavoja ja tu ne kuzim kaj ti pametujes kad frajer sa zipom pri istoj brzini pojede R1 u svakom zavoju al pod uvjetom da voze istom brzinom tak da budi tiho kad ne mozes nis sa baotianom
a gle ti isto ne kuzis zip ce bolje uc u zavoj neg R1 jer ima manji osovinski razmak male kotace itd a i ti to ocito ne kuzis
evo jos jednog bisera