Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
si probo vodom ocistit?
vjerovali ili ne moj burajz kad je imao fleke od ulja na plasticnom poklopcu motora od auta skidao je mrlje aluminijskom folijom umocenom u koka kolu zvuci glupo ali je islo..ali provjereno je da koka kola skida hrdju i masne fleke s majica tak da probaj isplati se a nista ne kosta
Citat: neer - 20 Veljača, 2008, 21:56:21vjerovali ili ne moj burajz kad je imao fleke od ulja na plasticnom poklopcu motora od auta skidao je mrlje aluminijskom folijom umocenom u koka kolu zvuci glupo ali je islo..ali provjereno je da koka kola skida hrdju i masne fleke s majica tak da probaj isplati se a nista ne kostapotpisvidio sam na telki
Citat: dare - 20 Veljača, 2008, 22:15:42Citat: neer - 20 Veljača, 2008, 21:56:21vjerovali ili ne moj burajz kad je imao fleke od ulja na plasticnom poklopcu motora od auta skidao je mrlje aluminijskom folijom umocenom u koka kolu zvuci glupo ali je islo..ali provjereno je da koka kola skida hrdju i masne fleke s majica tak da probaj isplati se a nista ne kostapotpisvidio sam na telki znaci ako si vidio na tv-u istina je, lol....zajebavam malo
koka kola skida masne fleke? ? ? ovo prvi put čujem...al aj dobro!
COCA COLA JE SMRT!!
Citat: mali_odwaljiwac - 21 Veljača, 2008, 18:28:49COCA COLA JE SMRT!!potpisujem ako skida mrlje sta radi organizmu onda... grrrrrrrrrr