Tehnički kutak > Blokade

Blokiranje jaceg midrace-a

<< < (3/6) > >>

Ivan46:

--- Citat: Kamba - 04 Kolovoz, 2011, 15:33:12 ---..ti nisi normalan,ajd prestani dijelit glupe savjete... :angry7: :angry7: :angry7:

...kakve ti nebuloze pričaš za nepovjerovat.... ::) ::)

--- Kraj citata ---
pa iso neki dan pito u stanicu za tehnicki pregled,idem slijedeci mjesec ragati,a u stavri boli me k**ra* sta vi pricate,regaj ti kak oces stavlja blokade,zjb se sa time.

Ivan46:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Kolovoz, 2011, 15:34:32 ---1)
zaobici homologaciju neces
2)
polozit homologaciju neces jer ti spuh ima preko 93 dB-a
3)
nemozes vozit stvar preko 50cc i preko 50kmh bez polozene a1 a2 ili a kategodije b kategorija je samo za auto i skuter/moped do 50cc i do 50kmh

ja sada radim swap s sr50 na sr 150 i dao sam si ispisat homologaciju od sr150 i ajmo rec da je proces velika jebada

tako da za blokirati setup stavi si fino el blokadu + prsten u variomat i serisjki spuh i vozis ga 50 a i ne dere se

--- Kraj citata ---
dobro vidit cemo slijedeci mjesec,slikat cu tablicu
i ja imam A2 polozenu. :)

mhr-team:

--- Citat: Ivan46 - 04 Kolovoz, 2011, 15:36:45 ---dobro vidit cemo slijedeci mjesec,slikat cu tablicu da vam jbmmmm sve u usta,vas nabijem.

--- Kraj citata ---

de ajde kretenu glupi smiri se...
prvo se obraćaš sa "kretenu" članu koji je na forumu 5x duže od tebe + uz to sve vrijeđaš i cijeli forum...
očito je da imaš 15 godina i misliš još uvijek da je tvoj tata najjači...

zato sine, smiri se...  :nono:

Ivan46:

--- Citat: mhr-team - 04 Kolovoz, 2011, 15:38:54 ---de ajde kretenu glupi smiri se...
prvo se obraćaš sa "kretenu" članu koji je na forumu 5x duže od tebe + uz to sve vrijeđaš i cijeli forum...
očito je da imaš 15 godina i misliš još uvijek da je tvoj tata najjači...

zato sine, smiri se...  :nono:

--- Kraj citata ---
kao prvo obracat cu se ja kome god ja ocu i kako ocu,drugo nemam 15god,i kao trece moj tata i je najaci,ahahahahaha.

Ivan46:
E necemo se vise svadati,ja sam bio u stanici i pito sam rekli su da ga mogu tako regati,inace nebi piso vamo.ako mi nevjerujete odi u stanicu za tehnicki pa pitajte,pa se sami uvjerite.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju