Tehnički kutak > Blokade
Blokiranje jaceg midrace-a
mhr-team:
--- Citat: Ivan46 - 04 Kolovoz, 2011, 14:10:37 ---nemoras raditi to,mos motor prijaviti u A kategoriju,onda ce ti pisati u knjizici vozila da je motocikl,i dobit ces veliku tablicu i onda se vise nemoras zajebavati sa blokadama i ostalim sranjima,i to ti dode oko 950kn,pa eto ja ti to prepurucavam. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali prije toga mora ići na atest, bar mislim ;D
Ivan46:
--- Citat: BlackNaranča - 04 Kolovoz, 2011, 15:22:01 --- i onda cu placat stalno jer nemam a polozenu kategoriju hahh jako pametno :headbang:
--- Kraj citata ---
ma,nemoras imati A kategoriju polozenu,omfggg u papirima ce ti pisati motocikl,umjesto mopeda,i to mos voziti sa A1 kat,i B kat,kontas.
Kamba:
--- Citat: Ivan46 - 04 Kolovoz, 2011, 15:25:47 ---ma kretenu,nemoras imati A kategoriju polozenu,omfggg u papirima ce ti pisati motocikl,umjesto mopeda,i to mos voziti sa A1 kat,i B kat,kontas.
--- Kraj citata ---
..ti nisi normalan,ajd prestani dijelit glupe savjete... :angry7: :angry7: :angry7:
...kakve ti nebuloze pričaš za nepovjerovat.... ::) ::)
JogFromYamaha:
1)
zaobici homologaciju neces
2)
polozit homologaciju neces jer ti spuh ima preko 93 dB-a
3)
nemozes vozit stvar preko 50cc i preko 50kmh bez polozene a1 a2 ili a kategodije b kategorija je samo za auto i skuter/moped do 50cc i do 50kmh
4)
svaka stvar koju vozis mora imat homologaciju a na samogradnju ide i samohomologacija
ja sada radim swap s sr50 na sr 150 i dao sam si ispisat homologaciju od sr150 i ajmo rec da je proces velika jebada
tako da za blokirati setup stavi si fino el blokadu + prsten u variomat i serisjki spuh i vozis ga 50 a i ne dere se
i mali ne vrjedaj ljude da su kreteni jer nemas blage a i jako ces brzo dobit ban da se ohladis
mhr-team:
--- Citat: Kamba - 04 Kolovoz, 2011, 15:33:12 ---..ti nisi normalan,ajd prestani dijelit glupe savjete... :angry7: :angry7: :angry7:
...kakve ti nebuloze pričaš za nepovjerovat.... ::) ::)
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju