Tehnički kutak > Blokade

Blokiranje jaceg midrace-a

<< < (4/6) > >>

JogFromYamaha:
smiri se mali
hocu vidjet kako ti ista homologiras ako neznas ni koja je klasa za sto
ni koja su pravila za javni promet

ajd svima tu poslikaj tablicu i papire da svi vidimo kako se napise lako 70 bez da te razjebu s a testovima koji kostaju 3500kn i atestom kocnica koji jos 1800kn kosta
da ne pricam koje su jebade oko atesta rame i amortizera

Odi na sajt od haka i policije pa si skini pdf za atestiranje i homologaciju i pogledaj proceduru
i kao dodatna informacija "kitevi" nitijedan od njih nema homologaciju jer su kao sto i pise u uputstvima od svakog kita
"ova termogrupa je radena da bi ju se koristilo na stazama i nije dozvoljena za javni promet" iz razloga jer je portana prebucna i ne zadovoljava norme
ako i zelis homologirat tu termogrupu ce te kostat vise nego cjeli tvoj setup

mos se ti obracat svima kako got zelis samo sto ce ti neko s vremena na vrijeme zube razbiti pa razmisli

Ivan46:

--- Citat: JogFromYamaha - 04 Kolovoz, 2011, 15:45:24 ---smiri se mali
hocu vidjet kako ti ista homologiras ako neznas ni koja je klasa za sto
ni koja su pravila za javni promet

ajd svima tu poslikaj tablicu i papire da svi vidimo kako se napise lako 70 bez da te razjebu s a testovima koji kostaju 3500kn i atestom kocnica koji jos 1800kn kosta
da ne pricam koje su jebade oko atesta rame i amortizera

Odi na sajt od haka i policije pa si skini pdf za atestiranje i homologaciju i pogledaj proceduru
i kao dodatna informacija "kitevi" nitijedan od njih nema homologaciju jer su kao sto i pise u uputstvima od svakog kita
"ova termogrupa je radena da bi ju se koristilo na stazama i nije dozvoljena za javni promet" iz razloga jer je portana prebucna i ne zadovoljava norme
ako i zelis homologirat tu termogrupu ce te kostat vise nego cjeli tvoj setup

--- Kraj citata ---
ja cu ici tamo sa susjedom,jer on pozna nekog covjeka tamo u stanici za tehnicki,pa cemo onda preko njega to rijesiti lagano,a slikat cu kad ga regam,evo nadam se slijedeci mjesec da cu ga regati,samo da je para i naravno zdravlja.

mhr-team:

--- Citat: Ivan46 - 04 Kolovoz, 2011, 15:41:17 ---kao prvo obracat cu se ja kome god ja ocu i kako ocu,drugo nemam 15god,i kao trece moj tata i je najaci,ahahahahaha.

--- Kraj citata ---

kao prvo nauči se padeže.... kao drugo možda nemaš 15, ali 13 imaš sigurno, kao treće tata ti je sigurno burgijaš, dok si ti sav nabrijan  ???

jog ti je rekao sve... možeš imati 166863146584354645 veza na tehničkom, ali nitko nije toliko glup izgubiti posao zbog TVOJE zajebancije...

JogFromYamaha:
boli mene k**ra* za to kak ces regat, za 200kn ja regam boing 747 pod ficu
murja ce te pitat di ti je papir o vanrednoj homologaciji sta vozis i onda ces se plakat dok vidis sta ce ti za kaznu nabrojat neovisno o klasi vozacke koju imas polozenu.
A samo zato sto ga mozes regat ne znaci da dok te pozove na vanredni da te netko drugi nece pojebat na svaku rupu koju imas.
Poslikaj nam rade homologacijske papire i atest koji si polozio s racunima

doritos:
šta se vi prepirete s klaunom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju