Tehnički kutak > Blokade

Blokiranje jaceg midrace-a

(1/6) > >>

BlackNaranča:
Trebam sd otic regat skut, tamans am ga do kraja slozio vrti 12000 rpm, stage 6 pro racing.

E sad, stavim li standardni auspuh , blokadu na variomatu, karburator diznu neku ultra malenu, najteze rolice sto nadem doma...i standardni filter zraka, ako nekim cudom uspijem montirat na dellorto 19mm...   bilit o moglo blokirat da neide preko 50kmh?

Ivan_drifter:
samo teske rolice plocicu sto stopa spuh i  na variomat i to je to! ...

ps ja imam airbox na dell 19 ko tvoj vidio u postovima prije nes!

BlackNaranča:
odlicno onda ga idem napokon regat  :toothy9: 

Ivan46:
nemoras raditi to,mos motor prijaviti u A kategoriju,onda ce ti pisati u knjizici vozila da je motocikl,i dobit ces veliku tablicu i onda se vise nemoras zajebavati sa blokadama i ostalim sranjima,i to ti dode oko 950kn,pa eto ja ti to prepurucavam. :icon_thumright: :icon_thumright:

BlackNaranča:

--- Citat: Ivan46 - 04 Kolovoz, 2011, 14:10:37 ---nemoras raditi to,mos motor prijaviti u A kategoriju,onda ce ti pisati u knjizici vozila da je motocikl,i dobit ces veliku tablicu i onda se vise nemoras zajebavati sa blokadama i ostalim sranjima,i to ti dode oko 950kn,pa eto ja ti to prepurucavam. :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
  i onda cu placat stalno jer nemam a polozenu kategoriju hahh jako pametno  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju