Tehnički kutak > Blokade
Blokiranje jaceg midrace-a
BlackNaranča:
Trebam sd otic regat skut, tamans am ga do kraja slozio vrti 12000 rpm, stage 6 pro racing.
E sad, stavim li standardni auspuh , blokadu na variomatu, karburator diznu neku ultra malenu, najteze rolice sto nadem doma...i standardni filter zraka, ako nekim cudom uspijem montirat na dellorto 19mm... bilit o moglo blokirat da neide preko 50kmh?
Ivan_drifter:
samo teske rolice plocicu sto stopa spuh i na variomat i to je to! ...
ps ja imam airbox na dell 19 ko tvoj vidio u postovima prije nes!
BlackNaranča:
odlicno onda ga idem napokon regat :toothy9:
Ivan46:
nemoras raditi to,mos motor prijaviti u A kategoriju,onda ce ti pisati u knjizici vozila da je motocikl,i dobit ces veliku tablicu i onda se vise nemoras zajebavati sa blokadama i ostalim sranjima,i to ti dode oko 950kn,pa eto ja ti to prepurucavam. :icon_thumright: :icon_thumright:
BlackNaranča:
--- Citat: Ivan46 - 04 Kolovoz, 2011, 14:10:37 ---nemoras raditi to,mos motor prijaviti u A kategoriju,onda ce ti pisati u knjizici vozila da je motocikl,i dobit ces veliku tablicu i onda se vise nemoras zajebavati sa blokadama i ostalim sranjima,i to ti dode oko 950kn,pa eto ja ti to prepurucavam. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i onda cu placat stalno jer nemam a polozenu kategoriju hahh jako pametno :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju