Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
DJM:
THX CoK , znači u biti ništa neriješivo u jamstvenom roku rekli bi ima svoje dječije bolesti u početku, što je vjerojatno ispeglano na ovom novom redizajn modelu , s obzirom i da je makina pretripla neki redizajn točnije slabija je za 0.5 KS negoli prije toga.
CoK:
--- Citat: DJM - 12 Rujan, 2011, 20:57:13 ---THX CoK , znači u biti ništa neriješivo u jamstvenom roku rekli bi ima svoje dječije bolesti u početku, što je vjerojatno ispeglano na ovom novom redizajn modelu , s obzirom i da je makina pretripla neki redizajn točnije slabija je za 0.5 KS negoli prije toga.
--- Kraj citata ---
upravo tako :)
za makinu ne znam koliko je slabije iskreno, takve stvari zna gospon koji radi u prodaji motora :zubo:
gpernje1:
Motor je odličan. Nakon prevaljenih 2100 km nikakvih problema. Na relaciji Rijeka - Karlovac - Plešivica - Samobor - Podsused - Krapina, 240 km, sa prosječnom brzinom 80 kmh svega 2,5 litara u eko modu. Prijatelj na beverliju 250 2,7. Na povratku sam vozio brže i u sport modu, a potrošnja je tada bila 2,8 što je po meni fantastično. Sport mod se osjeti kod ubrzanja kod pretjecanja, a pogotovo na uzbrdici. Za sada sve 5. :icon_thumright:
sski001:
nakon potrošena dva rezervoara u SPORT modu, potrošnja je cca 3,3 - 3,4 l/100 km.
tolko mi je trošil i u EKO modu ???.
sad bum probal opet malo u EKO da vidim kak bu sad trošil.
gpernje1:
Probaj kod kretanja dodavati ćim manje gasa. Odvrnem gas cca 1cm i to je to. Motor na taj način ubrzava malo sporije ali i puno manje troši. Možda ti se nakon prvog servisa potrošnja smanji, barem meni je. Prošli vikend Rijeka-Nerezine i nazad 230 km, na motoru ja i subruga oboje 140 kg, potrošnja je 2,5 litara ali brzina nije bila iznad 80 kmh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju