Općenito > Maxiskuteri

Aprilia SCARABEO 200 i.e.

(1/49) > >>

DJM:
Ima li ko kakva iskustva glede ove aprilie sa kvalitetom s obzirom da se sklapa u kini, i uopće iskustva u vožnji makina, ciklistika, potrošnja , kočnice, kvalitet prostor za visoke osobe i ostali dojmovi , a prije malo vremena evo izašao je i novi redizajnirani model Scarabea pa nek napiše što ko je imao iskustva sa ovim modelom.

^^GlavonjA^^:

--- Citat: DJM - 27 Srpanj, 2011, 20:18:58 ---Ima li ko kakva iskustva glede ove aprilie sa kvalitetom s obzirom da se sklapa u kini, i uopće iskustva u vožnji makina, ciklistika, potrošnja , kočnice, kvalitet prostor za visoke osobe i ostali dojmovi , a prije malo vremena evo izašao je i novi redizajnirani model Scarabea pa nek napiše što ko je imao iskustva sa ovim modelom.

--- Kraj citata ---

nije da imam neka iskustva....ali ju je fredn kupil prije nekih mj dana i vozil sam ju. skuter jako stabilan, odlično ide, a uopće ga ne čuješ, dok na svom vxru po zvuku otpirlike znam kolko se vozim. Ima prekidač za economic ili sport vožnju. Ak je na sport nekak koda ima jači šus u startu (neznam možda mi se samo čini) Prostranost i nije neka jer pod sic stane samo open face kaciga! Izgled: meni se uopće ne sviđa....  :dontknow:

steeef:
ružna je ko đubbre,hahaha
 s ovim economic i sport se mjenjaju mape pa i je tromija u ekonomičnom modu.

^^GlavonjA^^:

--- Citat: steeef - 28 Srpanj, 2011, 00:03:07 ---ružna je ko đubbre,hahaha
 s ovim economic i sport se mjenjaju mape pa i je tromija u ekonomičnom modu.

--- Kraj citata ---

potpis na ovo!  :icon_thumright:

totalno su sjebali izgled skutera!!!!

steeef:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 28 Srpanj, 2011, 00:10:35 ---potpis na ovo!  :icon_thumright:

totalno su sjebali izgled skutera!!!!

--- Kraj citata ---

nisu,oduvijek je ružan  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju